Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

torsdag 10 oktober 2013

Kärleksförklaring till dig

För tre år sedan befann vi oss på en herrgård i de värmländska skogarna. Du och jag. Och våra föräldrar och syskon. Vår två-åring Anton. Och Fabian låg i min mage.

Men det var framförallt du och jag. Vi skulle bli man och fru. Jag hade friat några månader före. Som tur var hade du svarat ja! 

Så nu stod vi här, och skulle säga ja på riktigt. Ja till varandra. Ja till ett liv tillsammans. Ja till kärleken. 






Det blev en fantastisk höstdag. Löven lyste i höstens härliga färger. Röda som våra läppar. Och min blombukett. Jag minns doften av höst med ett leende. Känslan av förväntan, tacksamhet och kärlek. Kylan i luften men värmen inifrån. 

Vi fick umgås med våra älskade familjer hela helgen. Sen åkte du och jag till Prag. Och fick vara nygifta alldeles ensamma. Och när vi kom hem igen så hade vi en stor fest för alla vänner. 

Den veckan var en av mitt livs bästa. Och nu har det redan gått tre år. Tre år av glädje, ilska, skratt, tårar, vänskap, passion och kärlek. Det bästa är att det fortfarande är lika underbart att få gå och lägga sig bredvid dig. Varje kväll. Tack älskling!

16 kommentarer:

  1. Åh, så fantastiskt skrivet, så vackert! Vilket underbart höstbröllop ni hade, jag förstår att du sparar det som ett härligt minne längst in i hjärtat. Och ni är ett väldigt fint par! Tack för att du delade med dig till oss läsare något så intimt. Stor kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för dina fina ord! Ja visst var det härliga förutsättningar för något bra! En regnig höstdag hade inte varit lika härligt... Men tur med vädret behövs ibland! Sköt om dig, kram!

      Radera
  2. Svar
    1. Visst är det! Och väldigt bra förutsättningar för att man sedan ska komma ihåg datumet! Ta hand om dig, kram!

      Radera
  3. Hejsan! Vilka vackra bröllopskort! Och där står du med magen i vädret i en vacker klänning på er lyckliga dag. Vackert att få se och jag förstår er lycka! :) Vilken fin header du har!! Dina söta små barn :)

    Jag har läst flera av dina inlägg nu. Tycker om det jag läst. Tack för dina kommentarer hos mig! :)

    Vi "ses" igen.

    Kram Ann-Louise

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för alla fina ord och kommentarer! Samtidigt som det känns tråkigt att inte yngste sonen fick vara med på vårt bröllop så är det ju ändå fint att han fick vara med i min mage! Ta hand om dig, kram!

      Radera
  4. Vad härligt det låter. Grattis till er.

    SvaraRadera
  5. Vilken fin kärleksförklaring - och vilket vackert bröllop!!

    Rökelseboxen inne hos mig hittade vi via E-bay, ett roligt köp :)

    Kram kajsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad snällt! Min man tyckte också det! :)
      Ja roligt köp! Ibland gör man kap...
      Ha en skön helg, kram Maja

      Radera
  6. Så fint!:)
    Mycket vackra bilder av en mycket vacker brud och så ljuvlig gardinuppsättningen är

    Karinkram

    SvaraRadera
  7. Vilket härligt minne och vacker kärleksförklaring till din man, och livet! Så fina ni är/var Maja!

    Kram
    Cia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ett underbart minne är det! Känslan av höst förknippas av mig med kärlek och det är ju härligt! :) Kramar Maja

      Radera
  8. Nu började jag gråta.. Tårar av underbar glädje när en av de människor på denna jord som jag bryr mig allra mest om beskriver sin lycka och kärlek... Att den kärleken, den stora vidunderliga kärleken, får svepa in och göra lycka och liv i ditt hjärta och sinne.. det gör mig så oerhört varm glad och öppet skör.. Jag älskar dig eviga syster och vän.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh söta fina syster! Vad go du är! Det är så fint att du var med och delade den helgen med oss! Och många fler kärleksfulla stunder kommer vi kunna dela, det är ju underbart!
      Jag älskar dig också! För alltid!

      Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)