Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 18 oktober 2013

En fredag med det mesta och det bästa

Så idag blev det en hel massa pyssel. Hela förmiddagen satt vi vid köksbordet och knåpade. Ömsom mysigt, ömsom kaos. Saxar, tuschpennor, limstift, tidningar och papper högt och lågt.


Efter lunch gick vi ut i det underbara vädret. Jag känner mig tjatig, men vilken fantastisk höst! Några verkar ha fått snö, men än har den inte nått ner till Vänern. 

Min mamma kom förbi och plockade ner en massa äpplen som hon tog med sig till ett musteri. Så snart blir det "egen" äppelmust! 


Medan hon tog med sig Fabian till musteriet så planterade jag, Anton och hans kompis vårlökar. 


Det var väldigt roligt att gräva och sedan plutta ner en liten lök. 


Sedan blev det fredagsmys med buffé (rotfrukter i ugn, rödbets- och fetasallad, guacamole, sallad, fylld paprika och kyckling (för de som äter kött, inte jag) och chips i soffan. 


Imorgon lämnar vi barnen hos mina föräldrar och åker sedan till Selma Spa. Kan knappast bli bättre! Trevlig helg alla fina därute!

4 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder och vad gott med egen äppelmust, åh :)

  Sv. hoppas du fick kläm på de där bloggarna jag tipsade om. De flesta bloggnamn står ju i headern, så adresserna kommer upp om du goolgar. Den fotograferade bondens adress kan vara klurig att hitta. Tror den är annanilsson.blogspot.com
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska nog få kläm på dem! :) Hoppas jag! ;) Kram Maja

   Radera
 2. Svar
  1. Ja det var det verkligen! Den här hösten har bjudit på många såna! Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)