Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 28 oktober 2013

Släkten är värst - eller bäst?

Min familj har alltid betytt väldigt mycket för mig. Förknippat med kärlek, tillhörighet och naturlighet. Från början bestod min familj av två föräldrar och två syskon. Men nu har jag ju även förmånen att ha två små kära barn och min älskade man i min familj. Och såklart min mans föräldrar och syskon. 

Några som också betyder mycket i mitt
liv är mina släktingar. Blod är tjockare än vatten, sägs det ju. Även fast det kanske inte alltid är så att man har jättebra kontakt med hela sin släkt. Eller hur är det med dig, umgås du mycket med din släkt? En helgs släktträff kanske inte låter som så värst hola-baloo. Men helgens bravader i Karlstad var riktigt trevliga med mycket skratt, god mat och umgänge. 

Vi var både hemma hos mina föräldrar och hos oss. Totalt var vi 18 personer så det blev fullsatt i vårt uterum. 

Det blev lekar, musik-quiz, museum, frisbeegolf, Beatles-konsert på taket,

häftiga bilfärder, 

och sa jag god mat?

En mysig och bra helg på alla sätt och vis. Trots att vi inte bor i samma stad eller kanske har samma intressen, så är vi släkt och det betyder en hel del. 

Idag efter badet skulle Anton absolut ha back-slick, precis som kusin X. 

Och tillsist måste jag bara säga att jag älskar min femåring som, utan att knussla, äter grovt bröd och dricker havredryck till kvällsmat. Finns det ingen mjölk idag, så är väl det inget att bråka för. 

6 kommentarer:

 1. Vet vad du menar. Vi är också tighta i våra familj och det är jag otroligt tacksam över. Dessutom gillar vi att göra samma saker och det underlättar ju :) Mina föräldrar och min lillebror och hans barn är extremt viktiga för mig :)

  Tack för din rara kommentar inne hos mig! Visst är det så att familjen inte alltid förstår hur viktig bloggen är, men jag har bloggat så länge att de har vant sig en smula!

  kram på dig! /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är härligt att man vet att ens familj alltid finns där!
   Men det kanske är så att de får vänja sig vid att jag behöver få tid till bloggandet... Ha det gott! Kram Maja

   Radera
 2. Jag är också så glad för min släkt! Vet inte om blod är tjockare än vatten, men släkten är i alla fall som en stor bonus med härliga, olika människor som bara finns i mitt liv för att vi har turen att knytas samman genom olika personer som fött oss. Och jag tycker det är härligt att vi har en skön stämning i vår släkt där det finns en plats för alla och det är aldrig jobbigt med jul eller semestrar för allt bara funkar och alla tillåts vara.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken fin beskrivning av släkten! Som finns där i vått och torrt! Det är härligt att få omge sig av människor som man tycker om!
   Kram Maja

   Radera
 3. Härligt med släktträffar. Vi har jättestor släkt och det är sällan alla träffas samtidigt eftersom det blir så många att det inte går att få plats med alla i ett normalstort hus :)
  Det blir som du skriver att några träffar men oftare och några mer sällan.

  Ha det fint!
  Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med stor släkt! Det här var på min mammas sida, där har jag fyra kusiner. På pappas sida har vi en jättestor släkt och där har jag säkert 25 kusiner. Att få till en släktträff med alla är nästintill omöjligt...
   Ha en skön kväll, kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)