Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 5 augusti 2013

Snutten till grisen, roboten helt fel och hjulet till oss

Det här året var jag så himla smart att jag tog ledigt en extra dag. Ledig måndag innan jobbet drar igång, helt enkelt. Och det blev alldeles lagom. Idag hann jag med det som jag ville ha gjort innan semestern tog slut.

Igår köpte vi ju lite möbler och backar till Antons rum. Men vi blev långtifrån klara med rensningen igår. För har man väl börjat städa undan gamla leksaker så är det lika bra att göra det ordentligt. 

Så idag städade och plockade jag. Anton skrev fina lappar som vi satte fast på lådorna, för att veta vad de innehåller. 


Och så här blev det, med nytt skrivbord och bättre ordning. 


Och så hann jag även med att dammsuga huset. Mitt i all städning undrade en kär vän om vi hade lust att ses. Hon skulle städa ur garaget, men hade ingen lust. Bra tajming. Sagt och gjort, vi åkte till Mariebergsskogen. 

Då fick vi nämligen gjort en till sak som behövde bli gjord innan jobb och dagis. Anton skulle ge sin snuttefilt till grisarna. (Egentligen ger barnen sina nappar, men eftersom han haft snuttefilt istället så gick ju det lika bra.) 


Ångesten var stor. 


Men det gick tillslut. 

När vi kom hem så hade vår gräsklippare tydligen fått uppfattningen om att det fanns liten väl mycket gräs mellan plattorna, och parkerat sig där. (För den som inte vet så ska roboten inte kunna köra utanför sitt område, dvs gräsmattan. Därav min förvåning.)


Vad fan, robot, sluta döm mig. Allt kan man inte hinna under sommaren. 

Imorgon börjar ekorrhjulet igen. Lämning, hämtning, middagslagning, nattning. Men jag ser verkligen fram emot att komma tillbaks till jobbet efter 6,5 veckors ledighet. Det är ju det som kallas vardag, så förhoppningsvis kan båda ni och jag njuta av rutinerna och hjulet igen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)