Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 5 april 2015

Godis i mängder men ingen påskbebis

Många dagars väntan tar f-n aldrig slut. Idag vecka 41+1, dvs lite drygt en vecka över tiden. Det är väl ändå tur att det är påsk så det finns en hel del trevligt att fördriva tiden med. Äta massor av godis, efterrätter och ägg. Träffa familj och släktingar (särskilt min sjukt söta systerdotter!). Utflykter, softa i solen, middagar och påskparader i långa rader.

Ska njuta av morgondagen, som är sista dagen då hela familjen är lediga tillsammans. Sen blir det lite vardag igen, förutom att äldste sonen har påsklov. Och att jag inte jobbar, såklart.

Så ikväll går det nog att se ett till avsnitt av House of cards och klämma i sig lite mer godis. Hoppas du också har en härlig och avkopplande påskhelg!

2 kommentarer:

 1. Påsken verkar ha varit bra även utan bebis. Hoppas den förstått att det är på tiden att komma ut nu. Nu blir det ändå vardag och inget extra gott där inne :)
  Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. När påsken var över så var det väl lika bra att komma ut, tyckte bebisen. Det var på tiden, tyckte vi! :)
   Kram kram

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)