Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 6 maj 2014

Hjälp mig att överbevisa min son

Fabian gillar inte jättemycket att blöta håret. Så när han duschar idag så håller han duschen mot bröstet. Hela tiden. Jag säger åt honom att blöta huvudet också. Han vidhåller att han minsann redan har gjort det. 
- Men jag ser ju att det är torrt i håret, säger jag.
- Näää, jag ha jedan jott deee, säger Fabian. 

Du får avgöra. Har han duschat håret?

4 kommentarer:

 1. Nähä du Fabian! Nu luras du!
  Min lille kille har alltid tyckt det är obehagligt att blöta håret och alla hårtvättningar har slutat med gråt, tills alldeles nyligen då han höll huvudet bakåt och lät mig hålla handen som skydd över ansiktet och göra klart. Inget vatten rinnande i ansiktet den gången och några tvättar senare vill han tvätta håret själv. Så det finns hopp :-)
  Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra och tack för dina stöttande ord! Det är ett bra knep, att hålla handen för. Fabian brukar inte bli ledsen, det är bara det att allt numera ska ske på hans villkor. Bestämmer han sig för att han inte vill så är det svårt att ändra honom. Och vatten i sig brukar inte innebära problem. Men jag ska prova med handen nästa gång han sätter emot.
   Tack för att du tittar in och kommenterar! Önskar dig en fin onsdag, kram Maja!

   Radera
 2. Nä du Fabian, inte har du tvättat håret inte. Även här har vi två killar som inte är så förtjusta i att tvätta håret men som föregående skrivare tipsade om att hålla huvudet bakåt och att hålla handen för ögonen har underlättat för oss med.

  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu räknar jag att vi är två mot en, ha! Synd bara att han inte läser min blogg, den lilla envisa godingen...
   Ha en fin torsdag! Här är det regn IGEN. Men sol i sinne, eller hur!? Kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)