Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 23 december 2013

Att få fira jul på sitt eget vis

Att få fira jul tillsammans med barn är fantastiskt! Den genuina nyfikenheten och glädjen, som bara ett barn kan ha, är underbar att få dela. Jag är så tacksam för att hela familjen nu verkar må bra. Och jag är tacksam över att få dela julafton med så många härliga människor. I år firar vi inte jul hemma, som varit en tradition i säkert sex år, utan i år tillbringar vi julafton på en herrgård. Tyvärr utan svärföräldrarna, svägerskan och barnens kusin. Det känns tråkigt!

(Så här såg det ut förra året!)

I år kommer det att bli en blandning mellan vegetariskt julbord och en hel del klassiska rätter. Det kommer bli långdans och julsång. Tomte och tända ljus. Mycket samtal och skratt. Många vuxna och barn på samma ställe. Får alla hålla sig friska så kan det bli hur mysigt som helst. Bara julklappar till barnen. Vi andra delar bara med oss av upplevelser och historier till varandra. Och många varma kramar. 

Jag önskar alla där ute en riktigt fin och varm jul! Att du får tillbringa julen på det sättet som just du vill. Det finns ju inget bättre eller sämre, rätt eller fel. Men det finns en känsla av vad som är bra just för dig. Och så hoppas jag du får fira in julen 2013! 

God jul-kramar från Maja!


6 kommentarer:

 1. Precis så ska det vara! På vars och ens eget sätt som känns bra!
  Jag vill önska dig och din familj en jättefin och God Jul!

  Julkram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du fick ha en sån jul, som precis du ville ha! Julkram tillbaka!

   Radera
 2. Det låter underbart. Ha nu en riktigt god jul. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas ni också haft en härlig jul, kram!

   Radera
 3. God Jul Maja med familj!

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)