Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 15 november 2013

Människor överallt på T-centralen en fredag i november

Ja, så var det det här med tåg. Och Stockholm.

T-centralen i Stockholm en fredag i november. Människor som trängs. Människor som springer, stressar, väntar. Människor som drar tunga väskor. Människor som undrar när, och framförallt om, deras tåg går. Många. 

Alla vill någon annanstans. Och jag vill bara hem till min familj. Hem till landet. Hem till doften av hemma. 

Spårändringar. Förseningar. Tåg som står på vårt spår och fått problem så att det inte kan flytta sig. Uppdateringar i högtalarna. 

Men äntligen åker vi. Och även om vi kommer bli försenade ett par timmar så är vi på väg hem. Det är ju ett i-landsproblem att få sitta på ett försenat tåg. 

Jag har haft två roliga och lärorika dagar. Lite mer kompetensutvecklad återvänder jag till Värmland. Tydligen är det fotboll på TV ikväll. Men jag hoppas få pussa på min kära man lite ändå. Men först några timmars avkoppling på tåget. Och filosoferande såklart. Efter två nätter med god sömn känns det som om jag orkar allt. Nästan. (Förutom en stressig fredagseftermiddag i storstan kanske.) Och imorgon bär det av till Västerås. 

Kom ihåg:
Lev enkelt
Skratta ofta
Älska innerligt

Och ta hand om varandra!

4 kommentarer:

 1. Klokt filosoferat av dig! och visst är det skönt att ha ett hem att längta till. Underbar bild på de dina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Hanna! Ha en fortsatt fin och ljussäker fredag! ;) Kram Maja

   Radera
 2. Låter som härliga och utvecklande dagar. Minus tågstrul förstås. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det! Dubbelt så lång tid i tåget på både dit och hemvägen är dock ingen hit... Men glad att tåget gick åtminstone! :) Trevlig kväll, kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)