Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 19 november 2013

Ibland behöver man vila lite

OM någon funderat, så nej, jag har inte gått under jorden. Bara vilat mig lite. Från bloggen. Det blev visst inga lärdomar i lördags som det brukar bli. Men så får det ju lov att vara ibland. Lite vilostund. 

Det känns som om jag ständigt lever med den här just nu:


Är i Göteborg för tillfället. På Kvalitetsmässan.  Men klagar inte på nåt sätt. Det är ju roliga grejer. Utbildning i Stockholm, träffa goda vänner i Västerås, mässa i Göteborg. 

Men kan ändå inte sticka under stolen med att familjen blir lite lidande. Min man får dra ett tungt lass. Och svärmor. (Ja för tydligen blev min man bjuden på att se nån match på Friends Arena ikväll. Nåt med Zlatan tror jag...) 

Men jag fick i alla fall ett par dagar med familjen. Och hann med att pussa mina killar hejdå imorse. Eller rättare sagt Kling och Klang. Idag var det nämligen Astrid Lindgren-dagen på dagis. Då får alla klä ut sig till valfria figurer som Astrid hittat på. Och så äter de Karlsson på takets fyrkantiga köttbullar, dricker Pippis sockerdricka. Och en massa annat skoj. Har jag sagt att jag gillar barnens dagis?
Men nu väntar jobbmiddag. Och sedan tror jag det blir nåt med den där Zlatan för oss också. 

Tack för att du tittar in! Det gör mig väldigt glad!

7 kommentarer:

 1. Det var ena söta Kling och Klang må jag säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det! :) Det som är ännu gulligare är att barnen vägrade ta av sig dessa kläder och mössor. Hela dagen igår så hade de tydligen också varit Kling och Klang, även fast AL-dagen redan varit. Ha en fin fredag, kram Maja

   Radera
 2. Pauser är bra ibland, andas och bara vara. Låter som om det är en hektisk tid, och det är väl så ibland.
  Supersöta kling och klang eller söta får man kanske inte säga utan coola är det kanske som gäller. Enligt min 5 åring så är allt coolt för tillfället,)
  Låter i alla fall som en ljuvlig förskola

  Hoppas du har det bra framför fotbollen
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pauser är ett måste ibland! Fler borde nog bli bättre på att ta dem, bara!
   Coolt är faktiskt inget som drabbat oss än! :) Men snart kanske!
   Önskar dig en fin kväll, kram!

   Radera
 3. Hihi, vilka söta Kling och Klang :). /Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Eller så kanske man inte kan säga... Men det är iaf jag som fixat polismössorna och klätt på dem! :)
   Ha en skön fredag och tack för att du tittar in och kommenterar! Kram Maja

   Radera
 4. Ja men dom är ju för goa, jag sitter och ler när jag ser Kling och Klang. Härligt också med ett bra dagis, en trygghet i vardagen som är nog så viktig.

  Kram på dig fina Maja!
  Cia

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)