Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 22 september 2013

Må-bra-hormoner deluxe på serieprämiären

Mitt nya oxytocin-framkallande-aktivitet är helt klart handbollen! Har haft seriepremiär idag med vårt nystartade veteranlag. Så himla roligt! Må-bra-hormoner bara sprutar ur mina öron. Fick känna mig som 20 år igen!

Men OJ vad jobbigt! Och nej, 20 var jag visst inte längre. Min kropp säger: Hallå, vad hände här!? Såhär mycket har jag inte ansträngt mig sen förlossningen med Fabian för 2,5 år sen. Behövs visst bara en boll för att jag ska kunna ta ut mig ordentligt. 

Vi spelade i Grums och vann med 19-18. Extra kul att vinna förstås! För min egen insats ger jag inte mycket för. Mina krav på mig själv är lite högre än så. Men jag får väl försöka inse att jag fått två underbara barn istället för att träna handboll. Och man kan ju inte få allt här i världen. 

Barnen var mina största fans idag. Även om jag hade en sjukt stor hejaklack! Förutom barnen kom även min man, mina föräldrar, min syster, min bror och hans tjej. Alla klädda i olika hattar och huvudbonader. Åh vad jag älskar dem alla! Tack för stödet! Har tyvärr inte så många fina bilder att visa, eftersom jag var lite för inne i matchen för att fota. Men det var en härlig syn, kan jag lova! Men den här bilden är på mina kära syskon! (Som brorsan skickade mig.)


Nu ska jag försöka resa mig ur soffan. Vågar inte tänka på hur stel jag kommer vara imorgon när klockan ringer. Men imorgon är en annan dag. Måndag och en ny vecka. Nästa söndag är första hemmamatchen. Undrar hur jag ska göra för att komma i form tills dess. Haha. 

2 kommentarer:

 1. Vad härligt. Grattis till vinst. Och tack för titten hos mig. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Idag träningsvärk-deluxe istället.... :)
   Sköt om dig, kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)