Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 7 april 2013

Att inte lyssna eller bara vara döv

Varför, varför VARFÖR ska det vara så svårt att lyssna? Man kan tro att båda barnen går omkring med sjukt mycket öronvax, alternativt öronproppar hela tiden. Eller så är de i själva verket döva på riktigt. Man kan ju undra. Mitt eget tjat börjar fan ta knäcken på mig.

Ska börja med att säga saken max en gång. Sen är det för sent. Svarar man inte på frågan om man vill ha en kvällssmörgås så blir det inget. Funkar dock inte lika bra när man säger att de ska tvätta händerna innan maten. Eftersom då är det ju bara de själva som vinner på att inte svara. Får hitta en bättre lösning.

Den som kommer med en bättre idé skulle få Nobelpriset. I barnuppfostran. Finns inte det? Dags att instifta i så fall. Jag skulle inte vinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)