Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 6 februari 2013

Energi-boost i februari

Det kan ju verka som om att jag tjatar lite lätt om detta med att få sova och att få egentid. Men det är fan guld värt! Guld!

Har precis spenderat en natt på hotell (med jobbet) och känner mig som en ny människa. Mitt tålamod med barnen var milvis längre än vad det annars kan vara när jag hämtar på dagis. Och så uppskattar man allt så mycket mer när man varit borta en stund.

Det blir inte direkt sämre av att jag och en vän bokat in en weekend på Sardinien i början av maj. Jag vet inte hur det är med er, men jag behöver något att se fram emot såhär mitt i vintern. Något som piggar upp och ger energi.

Men det behöver inte vara en resa. Ibland kan det räcka med en ny blomma eller inredningsdetalj för att jag ska bli lite piggare.


Så unna dig själv en ny krukväxt. Eller köp en bukett tulpaner till någon du tycker om. Eller åk iväg och få lite tid för dig själv. Eller färga håret. Eller boka in något roligt att se fram emot. Det behövs inte så mycket.

Men en sak är säker. I januari och februari behöver vi mammor energi-boosta oss själva för att orka med vardagen och alla dess åtaganden.


2 kommentarer:

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)