Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 3 februari 2013

5 saker som bevisar att min tid som läcker flickvän övergått i trött småbarnsmorsa och tråkig fru

1. När jag förut fick lite ledig tid på kvällen så kunde den spenderas med tv-tittande, mysa med mannen eller kanske spela gitarr. Nu passar jag på att plocka leksaker eller tvätta kläder.

2. När, eller snarare om, jag köper kläder nu för tiden, så går jag knappast på hur snygga och sexiga de är. Utan snarare hur de klarar ett liv med två barn. Gällande tex om kladd lätt syns, om de är praktiska och lätta att tvätta. Ingen handtvätt här inte.

3. När jag bestämmer vad vi ska äta till middag en fredag så finns vissa kriterier. Korv eller kyckling bör ingå. Och så bör det serveras mellan kl. fem och sex. Annars vill inte barnen vara med. Dvs de blir gnälliga. Och då är ändå fredagsmyset förstört. Oxfilé? Nej, knappast.

4. Helgens prioritering. Någon aktivitet med barnen? Kanske, men så får de gärna leka med någon för att underhållas lite. Och äta. Och sova. Sedan är det inte så noga. Innan barnen kom skulle det ordnas middagar med vänner och bekanta. Och mycket skulle hinnas med under en helg. Nu får man vara glad om man hinner med EN sak för egen del.

5. När man är barnledig finns en över-prioriterad grej, som för alltid kommer vara nummer ett på min önskelista. Ja, precis, sova en hel natt.

Ja jädrar så härlig man blivit! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)