Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 20 januari 2014

Bara bajs är med i låten så ordnar det sig

Egentligen har jag inte tid till detta. Jag borde jobba lite till. Blev inte så länge som jag tänkt mig eftersom barnen somnade senare än vanligt. Och jag har lite kvar som borde vara gjort imorgon.

Men jag borde också styra upp lite inför vår föräldrafest på fredag, eftersom jag är med i festkommittén. Finns lite saker jag har på min lista.

Men jag borde också försöka ragga folk till våra två handbollsmatcher som vi har i helgen och som jag på nåt sätt är ansvarig för. Och där vi än så länge verkar ha alldeles för dåligt med folk. 

Men jag borde också hänga tvätt, eftersom maskinen är klar och matchtröjorna från helgens handboll inte hänger sig själva.

Men jag borde också göra yoga, för att få slappna av lite, så att jag inte blir så stressad av allt ovan.

Men jag borde också gå och lägga mig i tid, eftersom den här nattens sömn inte var bra.

Men det är för många måsten och borden och därför sitter jag här istället och gör inget utav det. Typiskt också. Hur kommer man runt allt detta?

(En sak i taget. Jobbet är good enough. Festen tar jag imorgon. Handbollen tar jag på träningen imorgon. Yoga får jag göra en dag när jag inte bara kommer att tänka på att jag är för stressad för att egentligen göra yoga. Jag hänger tvätten och går och lägger mig, helt enkelt.)

Måste bara berätta om bajset. 
När jag hämtat ett barn på dagis så hämtade jag det andra hos morfar. Fabian var jättetrött i bilen hem och jag tyckte det vore onödigt om han somnade i bilen klockan fem. Så därför försökte jag och Anton underhålla honom med barnmusik och allsång. Det gick väl sådär. Ögonen gick ihop ändå. Ända tills Anton bytte ut ett ord i en sång mot ordet bajs. Då började Fabian skratta. Då bytte Anton ut fler ord mot bajs. Och några till kiss. Då började Fabian också improvisera fram låtar som bara bestod av orden kiss och bajs. Ögonen var vidöppna. Leendet var upp till öronen. Och jag fick köra de sista tio minuterna medan mina söner skrattande sjöng om kiss och bajs. 

Men han höll sig vaken i alla fall. Nu ska vi se hur länge jag håller mig vaken. 

(Att äta med pinnar gör måltiden så mycket roligare...)

6 kommentarer:

 1. Ha,ha tänk den tid då bajs roar barnen...tur den inte vara för evigt.

  Måsten och borde, är det som man får läa sig prioritera om, när man är trött. Förr trött får man lov att vara och allt brukar ändå lösa sig till slut

  kram kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst handlar det om prioriteringar. Men ibland inser man att det är för mycket bara. Att strukturera upp vad man ska göra brukar hjälpa mig. Vad som är viktigast och vad som är mindre viktigt att hinna.
   Ha en fin onsdagkväll, kram Maja!

   Radera
 2. Tänk, jag är så barnslig att lite kiss- och bajs- och fishumor kan få mig att skratta alldeles kopiöst mycket ibland;-) Men kanske inte i tio minuter då.... Stor kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde man växte ifrån sånt... ;) Det är väl bra att man kan få vara glad och skratta, oavsett vad det beror på! :)
   Ha en fin helg, kram !

   Radera
 3. Hahaha barn är roliga! :)) Men själv skrattar man väl också åt lite väl barnsliga saker ibland... :))

  Men du, dom tallrikarna!! Har samma mönster på en otroligt fin skål som jag köpte på secondhand. Ljuvligt fint!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du la märke till tallrikarna! Vi har fått de av några släktingar till min man tror jag. På undersidan är vårt efternamn inskrivet, så jag trodde de var specialgjorda. Måste nog undersöka var de verkligen kommer ifrån. Väldigt fina är de, hur som helst!
   Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)