Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

torsdag 26 mars 2015

Härmapor

Jag som igår stoltserade med att ha en bil vit som snö. Idag är alla bilar vita, av riktig snö. Huvaligen. (Men förhoppningsvis är det bara jag som har sommardäck...)

Även mina nyplanterade vårblommor är snövita. Fröken Tö, kom tillbaka!

2 kommentarer:

 1. Alltid när jag skriver kommentarer från mobilen blir det automatiskt två. Konstigt det där. Nåja nu skriver jag från datorn.. Förstår att ni inte vill ha snö igen ni som är utan. Vi är ju vana vid det men nu har vi fått ännu mer och jag börjar ändå känna mig oftare trött på den. Det räcker med allt vi har och idag när jag kikade ut och såg snön lika hög som altanen då suckade jag faktiskt... Vill ha vår nu. men försöker att inte tänka alltför mycket på det..

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får ju olika utgångspunkter, beroende på var i vårt avlånga land som man bor. Jag är väldigt glad att snön töade bort samma dag och förstår inte hur ni orkar med så mycket snö. Men det finns ju såklart fördelar och nackdelar med det mesta! Kämpa på i snön och ha en fin vecka! Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)