Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 6 februari 2015

-Varför har du inte köpt nyponsoppa då?

Så lät Fabian i morse när han insåg att det var slut. Och det är allt som accepterats av honom under dessa feberdagar och nätter. Inte mycket fast föda har gått ner. Och jag kan förstå honom. För nu drabbade febern mig.

Hela veckan har någon varit sjuk. Och det verkar alltså bara fortsätta.

Jag skrev ett långt inlägg igår kväll när jag försökte sova bredvid en svettig och orolig son. Men på nåt sätt så lyckades jag ändra plats på bilderna och publiceringen blev tillslut ett utkast igen. (Försöker blogga från en android istället för en Iphone, och det har gått sådär hittills.) Tänkte då bara berätta att idag var sista dagen för hantverkarbesök och förklara hur jäkla skönt det var. Men tydligen så var jag ute i liiite för god tid igen. Blev inte helt färdigt, så plattsättaren kommer på måndag igen. Härliga tider. Sen är fan ingen hantverkare välkommen hit mer på länge. (Förutom min snygga man såklart!)

Men nu slipper vi åtminstone diska bredvid kattmaten. Alltid nåt.

Hade jag inte haft feber, ont i huvud och hals samt hosta så hade jag tagit lite fina blider på vårt snygga kök, med fantastiskt kakel. Men nu får det bli en cliffhanger till nästa gång vi ses. Nu ska jag dricka lite nyponsoppa. Ta hand om dig!

Innan idag. Till vänster: kattmat. Till höger: vår disk.

6 kommentarer:

 1. Ja tack för bilder på köket! :) (och på din snygga man också förstås)
  Krya på dig!!

  kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer, jag lovar! (Åtminstone det förstnämnda!) Måste bara orka plocka undan i stöket först.... :)
   Tack, stor kram!

   Radera
 2. Det ska bli så roligt att få se det nya köket!
  Krya på dig Maja!

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
 3. Usch, hoppas ni får bli friska nu. Fy för att vara sjuk och/eller ta hand om sjuka barn när man är gravid! Här har vi också inlett februari med magsjukan from hell men tom det går hyfsat när man är ogravid.

  Ser fram emot bilderna ;)

  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men usch för magsjuka! Bläää! Jag var så slemmig i halsen ett tag att jag höll på att kräkas varje gång jag hostade. Och då bad jag en stilla bön att vi åtminstone skulle slippa magsjukan för tillfället! Är det något som gör en slak som en urvriden disktrasa när man är gravid så är det det. Hoppas verkligen några i familjen klarade sig och att det är över nu!
   Stor kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)