Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 3 september 2014

Vaddå, kan vi inte se på TV??

Kvällens kaos utspelade sig i TV-soffan idag. Vårt wi-fi verkade ha lagt av för en stund och vi kunde således inte se på Netflix.* Hemska, HEMSKA tanke! Det kan ju inte vara möjligt!?! 

Hur ska vi klara oss utan ett avsnitt Pokémon, undrade barnen? 

Skönt, tyckte mamman.

Och inget vettigt fanns det på "vanliga" TVn. Jag föll till föga och lät dem enas om någon gammal serie på DVD. Det blev Pingu. Som Anton sen kom på att han ABSOLUT inte ville se. Men då var det påslaget och mamman gick ut och plockade äpplen. 

Efter tio sorger och elva bedrövelser så insåg jag att barnen behöver några kvällar utan kvälls-TV. Bortskämda spolingar. Det finns väl värre problem? Inte i deras värld.

(*Netflix är världens bästa grej. Vi betalar under hundralappen i månaden och får tillgång till en massa olika filmer och serier. Barnen har en egen inloggningssida med barnanpassat. Vi ser nästan aldrig på vanlig TV nuförtiden, utan bara Netflix. Där slipper vi reklam och onödiga program. Bara det vi vill se. Går ju att ha basic-utbud på TVn då, så kostar det inte mer än vanligt. Men funkar alltså bara över internet...)

4 kommentarer:

 1. Haha, ja, så kan det gå! Visst är det skönt att välja vad man vill se och när och framförallt OM man vill se något. Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jätteskönt! Det är väldigt sällan som vi ser på TV och då blir det något som vi verkligen vill se. Det finns ju så mycket annat fint att göra istället! Läsa en bok kanske.
   Ha det fint! Läste precis din mans kloka inlägg! Han är bra, han! Kram Maja!

   Radera
 2. Netflix är en av de bästa sakerna som finns :) Kollar ytterst sällan på vanlig tv. Barnen kan välja och vraka på en massa olika med

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det toppen! Härligt att det finns fler som oss... Just nu kollar vi in House of Cards. Den är väl okej, men inte den bästa serien. Innan det var det säsong 2 av Orange is the new black och Breaking Bad. Toppenserier, båda två! Har du nåt att rekommendera?
   Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)