Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 1 september 2014

En helg där vi skalar av alla onödiga lager

Tänk att få en helg till att bara komma ner i varv. Skala bort alla lager av onödigheter, masker, brus och måsten. Att istället våga vara sig själv, innerst inifrån. Våga vara sårbar. Våga vara ärlig. Och tacksam över sig själv. Över det som kroppen faktiskt klarar av.

För det ENDA du kan påverka är ditt eget andetag. Det är det enda. Du kan bestämma om det ska vara lugnt och harmoniskt. Eller snabbt och stressat. Inget annat är till hundra procent i din makt. Och det räcker liksom så.

Tänk att få spendera en hel helg med femton andra kvinnor. Som också vågar. Åtminstone för en helg. Då vi är sårbara, ärliga och öppna tillsammans. Och så gör vi yoga, sjunger mantrasånger, mediterar, rör oss i frigörande dans, lagar vegetarisk ayurveda-mat, har kvinnocirkel med öppna diskussioner och rollspel. 

Så har min helg varit. Nästan lite för bra för att vara sann. Väldigt flummig, kanske någon annan skulle säga. (Det struntar jag i.)

Lugnet och kraften tar jag med mig ända in i höstmörkret. Tack Yogainstitutet!

Hannemo Kursgård utanför Sunne

Plats för yoga, samtal och eftertanke

2 kommentarer:

 1. Du får gärna skriva mera om det! Jag tycker det lät väldigt intressant och jag har aldrig provat något sånt. Har aldrig tänkt tanken på allvar. Det finns heller inte här där jag bor. Tycker om ditt inlägg. Kändes gott att läsa! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Ann-Louise!
   Vad roligt att du gillade mitt inlägg! Jag får säkert tillfälle att skriva mer om det snart. Just nu känns det som mitt liv liksom kretsar kring yoga och harmoni, vilket känns fantastiskt skönt! Ett sånt lugn i kroppen kan verkligen alla behöva få känna ibland. Hoppas du hittar dina sätt att varva ner och må bra! Är du intresserad av att åka på kvinnoretreat så behöver du ju inte bo jättenära, utan kan göra det som en helgutflykt.
   Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)