Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 13 februari 2012

1 års dag - lycka för lillebror och pina för storebror

Spännande detta med paket...
Det är inte lätt för storebror när någon annan står i centrum. Räcker det inte med att lillebror ofta får allas uppmärksamhet för att han är liten, söt och gör busiga grejer. Måste han fylla år också, så att han får en massa presenter?

Ja, i fredags var det inte lätt för Anton. Han var tvungen att inse att det var lillebrors dag. De presenter som lillebror fick ta emot fick visserligen Anton hjälpa till att öppna. Men ville sedan Fabian leka själv med dem så skulle han få det. Åtminstone på sin födelsedag, tyckte hans föräldrar. Svårt och jobbigt, tyckte Anton.

Anton kunde inte låta bli att så ofta det gick ta den röda hammaren från Fabian,
som hörde till den roliga födelsedagspresenten som Fabian fått.
För att slå ner bollarna i hålen var ju så roligt!
Fabian fick en docka i present, som fick många blöta pussar.


Anton fick i alla fall blåsa ut ljuset på tårtan.

Så här stort paket fick Anton.

Ja, men så synd var det faktiskt inte om Anton. Han fick också paket. Han hade ju trots allt varit storebror i ett år nu!

Men det märks att det är en jobbig period för storebror. Han vet inte riktigt hur han ska förhålla sig till Fabian eller sig själv nuförtiden. Vadå, att brottas med lillebror borde väl gå bra? Eller att hoppa mot honom med ett stort gosedjur i famnen, som hamnar över lillebror är väl inte så farligt? Eller att kasta andra diverse föremål? Konstiga föräldrar som blir arga...

En egen bil, vilken lycka!

Ofta var det snöret som var det roligaste. Eller kartongen.

Tårtan var väl inte så mycket att ha. Men Antons sista kommentar innan han skulle gå och lägga sig var i alla fall:
- Vilket roligt kalas det här var!
Trots att det inte kom några kompisar. Förutom släktingar. Men det räcker bra långt, det med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)