Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 16 oktober 2011

Att lyckas byta blöja

Hur svårt kan det egentligen vara att byta blöja? Det är ju bara att ta av byxorna. Knäppa upp bodyn. Ta av blöjan. Nähä, nu ville han inte ligga stilla längre. Oj, där åkte bajsblöjan ner på golvet. Nej, nu rullar han över på sidan. Och sätter sig upp. Men det blir ju alldeles smutsigt. Och kladdigt. Ligg stilla nu.

Hur kan det vara så svårt? Jag är ju så mycket starkare. Men att slingra sig ur mina händer verkar vara den lättaste saken i världen. Även att dra ner allt inom räckhåll på golvet. Och vägra vara stilla. Det är minsann en konst att byta blöjor. Har du ett barn som ligger stilla så njut så länge det varar.

1 kommentar:

  1. Vi var två mest hela tiden i helgen, så jag vet precis - han är hal som en ål, och vill vända sig/sätta sig upp, snabb som blixten.

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)