Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

lördag 5 september 2015

Välkommen till familjen - vi tar för givet att du levererar barnbarn!

Att känna press från omgivningen att man ska skaffa barn när man uppnår en viss ålder måste vara otroligt jobbigt! Det kan ju vara så att man inte vill ha några barn. Eller att man försökt men att det inte blivit något barn. Vilket det än är så är det faktiskt en högst privat grej och inget som  folk i allmänhet behöver (eller ska) bry sig om.

Men hur är det då om man är en offentlig person? För då verkar plötsligt alla och envar anse sig ha rätt att tycka och tänka en massa.

Som ni kanske vet så gick hovet i fredags ut med att Kronprinsessan och hennes Daniel väntar sitt andra barn. Och genast är spekulationerna igång kring fler kungligheter och dess fertilitet. Nu är det Prinsens tur. Eller rättare sagt Sofias. Såhär stod det i tidningen idag. Läs och häpna:


Frågan är alltså: När ska Sofia bli gravid? För det är ju fortfarande oklart NÄR hon egentligen tänker bli gravid. Jag menar, de har ju gift sig nu, så snart borde det ju bli så. För SÅ SNART de får barn så blir det som ett litet fotbollslag på slottet,  säger den här TREVLIGA Roger. (Chefredaktör för nån HÄRLIG kunglig blaska.) Som för övrigt inte är förvånad över beskedet från Kronprinsessan: 
- Hela landet har väntat andäktigt på det här i flera år.

Stackars flickor. Snacka om press. Men det är lugnt, för press brukar ju bara göra det ENKLARE att bli gravid. Fast lite press utifrån får man kanske räkna med om man ska vara prinsessa?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)