Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

torsdag 26 juni 2014

Nu åker jeansen och sminket av!

Klockan tre idag stängde jag av datorn och packade ihop. Hämtade barnen och tog med ALLA Antons grejer hem, eftersom han inte ska tillbaka till dagis mer. För nu är det sommarlov för barnen och semester för mamman! Så himla efterlängtat och skönt! 

Vi firade med glass och fler fotbollsbilder. (Den som kom på affärsidén borde nu vara rik, för jag vet inte hur många förpackningar med fotbollskort som jag köpt. Och de är inte direkt gratis. Det är som att den där boken aldrig kan bli fylld. Men barnen älskar det! Och jag älskar dem! Logiskt va?)

Allt det här härligt lediga kräver en lista! På sex veckor tänker jag inte frivilligt:
- ställa klockan på morgonen
- väcka barnen
- stressa iväg till jobbet
- planera för veckomatsedel
- sminka mig
- ha på mig jeans
- stressa till dagis efter jobbet
- komma hem dötrött och behöva laga middag med lågt blodsocker och gnälliga barn
- få panik över att barnen inte somnar i tid så att jag själv inte ska hinna lägga mig i tid

Däremot ska jag unna mig ett glas rosé! 


Vi får väl se ungefär när jag börjar längta tillbaka till jobbet och att få ta en lunch på stan. Dröjer väl åtminstone några veckor. Nu ska jag bara njuta! 

Vad ska du INTE göra på semestern?

4 kommentarer:

 1. Så härligt!!!!!
  Fast jag har ju ingen semester....... egen företagare och timanställd...
  Ja, det är mitt val och ger en stor frihet, trots allt!
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så kan det vara, men det verkar som om du trivs ganska bra med ditt liv ändå! Att få driva eget såsom du gör måste ju också vara härligt! Hoppas du får en fin sommar, hur som helst! Kram Maja!

   Radera
 2. Det låter som bra löften inför semestern. Jag skulle behöva göra en lista för idag återvände jag till brottsplatsen för att städa. Jag tog över en arbetsplats men fick aldrig tid för det att ställa den i ordning, och som jag kastat! Idag blev det fem sopsäckar...
  Men vädret är helt ok för det här, regn och ännu mer regn.
  Under semestern kommer jag också att vägra ställa klockan!

  Allt gott till dig och hoppas du får njuta i massor!
  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ibland kan det vara skönt att få städa undan lite för att kunna komma tillbaka sen och ha allt i ordning! Men nu hoppas jag du städat färdigt och får njuta av semestern! Kramar Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)