Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

torsdag 21 maj 2015

Roadtrip och yoga med bebis

Det blev en resa till min syster till slut. Det var ju en ordentlig långhelg så det hanns som tur var med. Clara sov hela den två timmar långa bilresan. När vi kommit till Stolpen, efter ungefär en kvarts resa undrade Fabian, för första gången, om vi inte var framme snart. Jag hade laddat med gott mellis, olika cd-böcker att välja mellan, nya pysselböcker och ett nytt bilspel. Så det gick ändå väldigt bra, trots ett antal frågor om när vi var framme.

Mormor läste saga för Fabian och Clara.
Hos min syster var även mina föräldrar, så den enda gången jag bar runt på Clara var nog när jag ammade. Så skönt att få vara lite "fri" från bebis en stund, om man får säga så. För man blir ju ganska fast och begränsad med en liten bebis. Det är ju supermysigt och allt det. Men också ganska jobbigt.
Jag och Clara sov över en natt och sedan åkte vi hem igen. Det fick räcka med äventyr för en sex veckors bebis. Men Anton och Fabian stannade en extra natt med mormor och morfar i deras husvagn. 

Här bjöds det korv med bröd och sojaburgare i bröd bakom logen. Clara sover i bärsjalen hos mormor.
Förutom trevligt umgänge blev det också god mat och härlig skogsluft. Ett väldigt välkommet miljöombyte.

Clara sov gott i mosters hängmatta.
Hemma hann jag sen med att mysa med maken, gräva i trädgårdslandet och prova på yoga med Clara. Det sistnämnda har jag provat på några fler gånger sen i helgen och det kommer vi definitivt fortsätta med. Hon är praktiskt taget född in i yogan. Under förlossningen så lyssnade vi ju på yogamusik och mantran hela tiden och det var det första ljud hon hörde i världen. Och det har hon ju hört mycket av i magen också. Och förstås utanför magen också. Så när den musiken sätts på så blir hon helt lugn och stilla. Det ska bli spännande att gå på mamma-bebisyoga i höst. Men fram tills dess får jag nöja mig med att göra hemma. 

Fullt fokus på filten på yogamattan.

4 kommentarer:

 1. Åh.. minns grillstunden. Observera att de två näst minsta kusinerna satt i skrindan och myste tillsammans :) :) :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de var så söta i skrindan! Tog några fina kort på det som du kan få se sen! :-)

   Radera
 2. Mysigt att få vara tillsammans allihop, det ser härligt ut hos systra. Kanske, kanske hon kommer hit en sväng i sommar. Det vore fantastiskt och en upplevelse att se henne som mamma! Och lilla dottern förstås.
  Så spännande med yoga och musiken!

  Kramar /Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är så mysigt! Synd bara att det är en bit att åka. Men jag antar att jag inte ska klaga...
   Hoppas du får träffa dem i sommar! Någon blev ju ett år igår också, stora tjejen! :-)
   Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)