Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 18 oktober 2013

Glädje av ett litet brev

Att ett litet brev kan göra så mycket!

Båda barnen har den här veckan fått varsin inbjudan till kalas i brevlådan.Det var Fabians första och han blev helt överlycklig! Så nöjd att han ska få gå på kalas, som ju bara hans storebror brukar få göra. 

Egentligen borde jag bli bättre på att skicka kort. Det är ju så otroligt roligt att få! En som är bra på det är min kära mamma. Hon brukar göra det ganska ofta. Nuförtiden mest till barnen. Men ändå. Det gör även mig glad. Att se deras glädje. 

- Mamma, läs! Vad står det?

Jag tror att det får bli en pysselaktivitet idag - att skapa kort. Klippa och klistra, måla och formulera ord. Eftersom jag är lite förkyld så blir det väl en perfekt aktivitet med barnen. 

(Men peppar, peppar, det verkar som om det halsonda bara gör en kortvisit. Hoppas!)

När jag nu berättade om min planerade aktivitet till Anton så sa han:
- Ja, vad roligt! Jag vill göra kort till alla jag känner! 
Han håller fortfarande på och rabblar personer som han vill skicka kort till. Detta projektet kanske blev lite större än jag tänkte mig....

2 kommentarer:

 1. Åh vad mysigt!!
  Både kort att verkligen hålla i (inte bara text på en skärm) och pysseldag med barnen! Det kan jag verkligen sakna!! Mina är 23, 23, och 18 :-D
  Men vi pysslar fortfarande ibland! <3

  Ha en fin helg och krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja supermysigt! Tills barnen började slita och dra i allt... Fabian med sax och limstift och tuschpennor.... Men mysigt att pyssla med barnen! Det kommer jag också sakna när barnen blir större! Ha en trevlig helg, kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)