Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 29 oktober 2013

Är det där jag? Och det där med!

Ja, så nu börjar alltså mitt ambassadörsskap! Känns lite konstigt att se sig själv i tidningen, på Karlstad.se och på kommunens Facebook. Men jag antar att jag vänjer mig så småningom. Kommer nog sätta morgonkaffet i halsen den första gången som jag är med i lördagstidningen dock... 


Igår hade vi första mötet med alla ambassadörer, våra chefer och personalchefen. Och så pratades det arbetsgivarvarumärke och strategisk kompetensförsörjning med kommunens personalhandläggare. Och så kom media och ville ställa lite frågor. 
- Varför vill du vara ambassadör? 

Lite stelt, men orden kom i alla fall ut rätt. Förutom att vara med i jobbannonser så hoppas jag få åka med på några olika mässor för att representera kommunen som arbetsgivare. Det känns spännande, men samtidigt lite galet. Jag är ju bara jag. Bara Maja. Ingen modell eller mediaproffs. 

När mötet var avklarat så kände jag mig lite trött, glad och matt av all anspänning. Så gick jag till Myrorna och köpte ett par "nya" koftor till mig. Behövde lite pepp kände jag. Och på kvällen fick jag totalt fnatt och började rensa ur min garderob. Så mycket som bara tar plats där utan att användas. Fyra stora påsar blev det. Och då var det bara tröjor. 


Så mycket som jag har samlat på mig. Skrämmande! Två av påsarna innehöll tröjor som hade fläckar eller som var trasiga på något sätt. 

Det känns väldigt skönt att få städa ur sådär ibland. Välbehövligt! Får se vad jag ska göra med allt bara. Kanske skänka tillbaka till Myrorna eftersom jag köpte så fina grejer därifrån. Eller till andra bättre behövande. Bättre behövande än en ambassadör. Funderar på att trycka några nya visitkort. Vad tror ni om Fru Karlstad. :)

10 kommentarer:

 1. Hej Maja,

  Vad roligt med ditt uppdrag som ambassadör. Vilken ära! Och jag tror nog att det är just för att du är bara Maja som de gärna vill ha dig. För att du är du. Det kommer att gå strålande. Lycka till!

  Som jag känner igen det där med att det behövs lite rensning i garderoben då och då. Jag har en förmåga att inte vilja skilja mig från kläder trots att de både sett sina bästa dagar och årtionden. Måste skärpa mig där. ;)

  Tack snälla du för dina fina hälsningar hos mig. Vad glad jag blev! Och vilken härlig blogg du har. Här stannar jag kvar. :)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lotta! Och tusen tack för dina fina ord!
   Visst skulle man behöva rensa oftare hemma, kanske inte bara i garderoben. Jag försöker ta bort lika många plagg som jag köpt. Men det funkar väl sådär.
   Ha en fin onsdag, kram Maja

   Radera
 2. Såg dig i tidningen idag, vad kul :) Tycker du ska passa på med visitkorten, kanske dröjer tills nästa gång du kan titulera dig ambassadör, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt! Men konstigt... Ja, jag borde väl det! ;) Sköt om dig, kram Maja

   Radera
 3. Nej det är inte bara du. Det är ju DU! Spännande! Kör så det ryker, det kommer att gå jättebra! :)

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack, tack, tack!!! Det ska jag! Många kramar från Maja

   Radera
 4. Hihi, så lustigt att du skriver om att rensa! Står här vid datorn o dröjer för att skjuta upp rensandet jag tänkte hugga tag i strax...
  /Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du orkade! Lite bra musik så är det bara att köra! Ibland måste man bara börja, det är liksom det som det hänger på!
   Kram Maja

   Radera
 5. Så roligt det låter att vara ambassadör, låter som ett riktigt härligt utmanande och roligt jobb. Japp tycker absolut att det ska stå fru karlstad på visitkorten;) Duktig du är som rensat, det behöver man ibland. Här har vi fyndmarknader där vi kan köpa och sälja de kläder vi inte använder, mycket smart;)

  Ha en fin kväll Fru Karlstad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad smart det låter med fyndmarknader!! Jag funderar på att ordna lite klädbytar-dagar i grannskapet. Kanske vore en mysig aktivitet i november. Tillsammans med lite te och nybakt bröd. Ha det gott! Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)