Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 16 oktober 2013

Bota-ont-i-halsen-tips tack!

Hjälp!

Jag har ont i halsen! Känner att det börjar sätta sig som en stor potatis nånstans vid mina mandlar. Och jag vill inte bli sjuk! Vi har ju fixat barnvakt och ska på spa i helgen. Bara jag och maken. Firar bröllopsdag och 10 år tillsammans (fast det inte är förrän i december) med en egen helg. Och då passar det ju inte så bra att vara sjuk.

Dricker whisky och tuggar på ingefära! Fler tips mottages tacksamt!!

8 kommentarer:

 1. Usch, så tråkigt. Har inga bra tips dessvärre men ingefära och sprit lät ju riktigt trevligt. Jag gurglar mig alltid minst varje kvart med starkt saltvatten, äckligt som bara den men inbillar mig att det hjälper... Krya på dig och stort grattis till 20000 visningar. Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får väl prova saltvatten, fast det lät ont i halsen och äckligt... Men tack för tipset och tack för grattiset! :) Ha en skön torsdag, kram!

   Radera
 2. Ja, ingefära och citronte med honung är mitt tips. Och revitonil, från hälsokosten, eller echinaforce. Det brukar hjälpa. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Honungste ska jag definitivt göra ikväll! Och så har jag tagit echinagard. Och det där saltvattnet... Vad jag behöver mest är nog sömn tror jag, har varit dåligt med det på sistone. Sköt om dig, kram Maja!

   Radera
 3. Nej du får inte bli sjuk! Inte nu när ni planerat det så fint för er.. Sjuk vill man väl aldrig bli men det är väl typiskt att bli det när det är som mest olämpligt. Jag är förkyld många gånger per höst och vinter. Trött på det och fattigt blir det.

  Hönor tar inte så mycket tid och är inte jobbigt tycker jag. Visst känns det besvärligt ibland men det gör man ju med allt :)) Det som är jobbigt är våra långa kalla snörika vintrar vi har här. När "resten" av Sverige börjar få vår har vi nån meter snö kvar och två, tre månader kvar till vår. Hönorna tar sig inte ut för all snö och det är för kallt ändå. Vattnet i hönshuset fryser trots två värmelampor så man får springa dit flera gånger om dagen och byta. Värst är det ju perioden när vi har mellan 25 till 35 minus. Jag hoppas att denna vinter blir mild...Skaffa höns. De är faktiskt väldigt roliga också :)

  Krya på dig!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter bra, det där med hönsen! Ska visa min man! :) Låter dock extremt jobbigt att få våren två månader senare.... Hur orkar du det? Men det är ju klart att det finns andra fördelar.
   Kanske ska försöka övertala någon granne här ute på landet att ha delad vårdnad om hönsen, så kan man turas om att ta om någon är borta.
   Det halsonda känns faktiskt bättre idag! Men känner liksom av förkylningen i kroppen. Tänker strunta i det och spaa ändå! Har du inga bra frisk-knep, eftersom du har lite erfarenhet? Sköt om dig, kram Maja!

   Radera
 4. Te med honung lindrar.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Råkar, av outgrundlig anledning, ha slut på honung. Tog sista skeden i morse. Får åka till affären idag! Tack, kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)