Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 13 oktober 2013

Nöjd trots makens funderingar

Min man får säga vad han vill ("Du borde mäta, det ser inte alls rakt ut!" Eller "Den är inte fyrkantig ser du väl?") men jag är i alla fall sjukt nöjd över att vara färdig med landet! Nu är det redo för vintervila.


Nästa år blir det odla av, i ännu större omfattning! 

Och så är jag så nöjd över att jag tog mig ut på en springtur i skogen! Det var ju så skönt! Efteråt, alltså. 

Idag har vi även hunnit med ett besök på badhuset. Anton fönade håret, så det låg platt som en pannkaka efteråt. Kändes lite dumt att vara inne i detta underbara höstväder, men barnen ville så gärna bada lite. Och vad gör man inte för sina älsklingar? Men det känns ändå som om jag fått i mig tillräckligt med härlig höstsol och D-vitamin för att orka med lite höstrusk.

Nu blir det ryggläge i soffan!
Trevlig kväll, fina bloggläsare!

6 kommentarer:

 1. Heja dig! Varför måste allt vara så himla perfekt alla gånger?;-) kramar

  SvaraRadera
 2. Förstår att du är nöjd med landet och tänk hur JÄTTEnöjd du kommer vara till våren när du år sätta igång att odla ;) Ser ut som en stor yta, kul! Några särskilda planer för odlingen?

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet! Vill nästa trycka ner frön och plantor nu redan! Det känns ju redo, liksom! Har en massa planer, men inga färdiga än! :) Kram Maja

   Radera
 3. Att bada är ju riktigt mysigt.
  Vad roligt att ni funderar att slå på stort och odla mycket nästa år. Vi är noviser med växthus. Undrar vad vi ska odla där? Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt med växthus! Det vill jag också ha! Nån gång! :) (Innan jag fyller 40 har jag bestämt...) Kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)