Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 4 oktober 2013

Hackkorvsdagen eller kaninköttets dag?

Fredag. Kanelbullens dag. Lite överskattad kan jag tycka. Det blir ju en massa såna här dagar, som man "ska" fira. Men varför uppfinns dessa egentligen? Varför har vi en hel drös med dagar som någon kommit på? Läs och förundra, över internationella vaginans eller musarmens dag. På min födelsedag ska vi tydligen hedra salamin och två dagar senare så är det klamydiadagen. Jaha.

Vi har hur som helst ägnat en del av dagen åt att just baka och äta kanelbullar. Trevliga dagar behöver man faktiskt inte ändra på. Bullar kan man ju aldrig få för mycket av. Och min chef brukar alltid säga att man aldrig får missa ett tillfälle att fira något. Kanske skulle visa honom listan som jag länkade till där uppe...


Vi gick även på café, barnen och jag. Men då blev det annat fikabröd. Och så träffade vi min syster för lite mys. 


Nu ska vi nog börja se Orange is the new black. Alla verkar ju ha sett den redan, så bättre sent än aldrig. Så glad-kanelbullens-dag! Eller nåt sånt! På söndag är det gräddtårtans dag! Tur jag ska spela handboll imorgon. 

4 kommentarer:

 1. Som sagt man bör inte missa en chans att fira! Gräddtårta och salami är väl också bra men klamydian hoppar jag gärna över.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, jag håller helt med dig! Vet inte om klamydia är nåt att fira... Kram Maja

   Radera
 2. orange is the new black var en bra serie, inte ofta jag och Magnus gillar samma serie (men har nog mina aningar varför han gillade den).
  /Sofi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har hört mycket gott om den serien och efter två avsnitt så vill jag såklart se mer. Synd att det bara finns en säsong.
   Sköt om dig, kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)