Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 15 oktober 2013

Många visningar kräver en lista

Häromdagen hade min blogg visats 20 000 gånger! Sjukt mycket, tycker jag! Jag vet att det inte är mycket om man jämför med stora populära bloggar. Men ändå. I min värld är det mycket! När jag var på väg mot 10 000 sidovisningar så gjorde jag en liten lista av vad jag åstadkommit dittills. Och jag tänkte att den här gången ska jag väl inte vara sämre.

Det här har alltså hänt sen senaste sammanfattningen (i februari):

Den största förändringen som skett är att barnen börjat leka med varandra på en helt ny nivå. När det hände blev jag både glad och överraskad. Nu är de mer som kompisar och njuter av varandras sällskap. Detta har medfört att jag under våren och sommaren hunnit göra massa roliga grejer, som jag längtat efter länge. (Ja, när de inte bråkar, jävlas med sin mamma eller vägrar lyssna förstås. För många jobbiga morgnar har det varit.) Anton - en glad påskgubbe

Nu när sommaren och hösten varit fantastisk så är det lätt att glömma bort den långa vintern. Och hur sen våren var. Jag gjorde en lista på hur man skulle orka vänta på att våren skulle komma. Den ska jag nog plocka upp framåt vintern, tror jag.

Den första maj så fick jag äntligen åka till Italien igen. Som jag hade längtat. Mitt behov av att komma iväg var påtagligt och resan blev väldigt lyckad!


Och så har jag skrivit om väldigt billigt kött! (Hur är det möjligt att det kan vara så billigt?) och om den fina garnstrumpelunden som vi gjorde i Stadsträdgården, när vi stickade in en massa träd.Jag har skrivit en hel drös med härliga semesterberättelser. Dessa tänker jag inte lista här, för det är alldeles för många. Men jag har också skrivit om ett par saker som var väldigt jobbigt. Att åka bil själv med barnen när det ena barnet börjar kräkas och jag känner att jag inte orkar mer. Eller när Fabian får armen ur led. 


En annan stor grej som hänt är att Anton slutat med sin snuttefilt, som han alltså haft i fem år. Han gillade att suga på den och gärna när den blev lite hård i tyget. Att den luktade blä var inget som störde. Tur att vi hade många så att de kunde tvättas med jämna mellanrum. Men ännu skönare att han slutat med dem.

Jag tog också upp detta med hur vi köper häftiga och tuffa kläder till ett kön och volangprydda rosa kläder till ett. Behöver jag säga vilka jag menade? Det inlägget har väldigt många visningar. Men det mest lästa inlägget har handlat om födelsedagsfirande. Vill du läsa fler populära inlägg så visas dessa längst till vänster (när du läser webb-versionen).

Jag har varit en hel helg och gjort yoga, vilket var som balsam för min själ.

Och så har jag självklart myst med mina barn! Väldigt mycket och väldigt oftaDet här blev väldigt många länkar hit och dit. (Det här inlägget skulle helt klart toppa listan på inlägg med flest länkar. Om jag skulle haft nån sån lista.)

Har du kanske läst nåt i min blogg som du gillat lite extra? Eller höjt på ögonbrynen åt?

12 kommentarer:

 1. Grattis! Och vad fint med de instickade träden! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :)Ja, visst blev träden fina! En helt fantastisk lund blev det! Kramar Maja

   Radera
 2. Kul att du länkade en massa, har kikat runt på det :) Jag gillar att du skriver avslappnat och med kärlek, om barn och trädgård är extra kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina ord! Det är ju lättast att skriva om det som ligger mig varmast om hjärtat! Kram Maja

   Radera
 3. Grattis, Men o, vad fint med instickade träd!
  Kram och Tack för din fina kommentar inne hos mig!
  Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christina! Visst är träden fina! Kram Maja

   Radera
 4. Du har en fin blogg och 20000 är mycket.
  Bloggkvaliteten räknas i första hand och där ligger du riktigt bra till...
  Underbara bilder av dina sötnosar.

  Ha det bra-kram
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin! Javisst får kvalitet räknas före kvantitet, håller helt med!Ta hand om dig! Kram Maja

   Radera
 5. Listor, det är bra att göra.....jag är en riktig listoman, ska ta en närmre titt på din

  Kram kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kom på att det här inte blev mycket till lista, mer som löpande text med länkar... Men tanken var god! :) Jag gjorde lista sist och tänkte göra det nu också... Hoppas det var okej ändå! (Det är ju åtminstone länkat till två listor!) Sköt om dig, kram Maja!

   Radera
 6. Det var inte dåligt! Bra jobbat!

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)