Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

lördag 6 juli 2013

En hyllning till Anton

Anton. Vår älskade Anton fyller fem år imorgon. Fem. Det känns stort. Alltså som om han blivit gammal. Och jag är alltså inte fortfarande 25. Hmm.


Anton, som älskar att busa, spela boll, klä ut sig, pyssla, baka, leka, bygga lego, hjälpa till, måla. Som älskar sin lillebror. Och många andra i sin omgivning. 


Anton, som är omtänksam, sprallig, smart, social, vetgirig (oh yes), kärleksfull. Som älskar att upptäcka och lära sig. Och frågar gärna "varför" när han inte förstår. 


Anton, som låg i min mage fjorton dagar mer än beräknat. Tog en evighet att föda ut. Men som helt klart var värd allt slit. Som aldrig tagit nappen, men gärna suger på sin snuttefilt (men som han ska sluta med nu när han fyller fem). 


Anton, som (oftast) sovit hela natten, ända sen han var ett halvår. Som är sin lillbrorsas idol och gud. Och som vi älskar så mycket, så att det ibland känns som om hjärtat ska brista. 

Imorgon blir han fem år. Grattis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)