Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 10 januari 2014

Såhär envis är Fabian

När vår lille herre har bestämt sig för något så rubbar han inte gärna på det. 


Som imorse när han vaknade. Han ville gå upp och se på Bolibompa med sin brorsa. Eftersom han slutat med blöja även på natten så sa jag åt honom att gå på toa först. 
- Nej, jag vill inte kissa. 
- Jo, du måste kissa om du ska se på TV. 
- Men jag är inte kissnödig, envisas han. 
- Om du inte går på toa så blir det ingen TV. 
Och så där fortsatte vi en stund. Tills han gick in i sitt rum och deklarerade att han inte ville titta på TV. 

Jag försöker säga att han måste kissa ändå. Annars kommer han kissa på sig. Tillslut får jag upp honom på toaletten. Kisset bara sprutar överallt, så kissnödig är han. Blir blött på hans ben, hans byxor, golvet...

Så envis att han skippar Bolibompa bara för att få sin vilja fram. Jo man tackar. Annars är han en solstråle utan dess like, med massor av pussar och kramar på lager, till alla. Men envis som synden är han. Vår Fabian, som snart fyller tre. 

2 kommentarer:

 1. Fniss låter som om Fabian och vår Frank är ganska lika;) Härliga envetna ungar med massvis av kärlek när det passar dem;) Ibland kan jag önska att tålamod växte på träd för då hade jag odlat det.

  Önskar dig en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då hade jag också odlat det, riktigt mycket! Men som vi vet så växer det inte på träd... :) Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)