Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 1 januari 2014

Återblick och framtidsvisioner - min nyårslista

Så var 2013 över. Ett helt år har gått oss förbi och 2013 är ett minne blott. Jag hoppas att du inte känner att det var ett bortkastat år, om du ser tillbaka. Jag hoppas du känner att det var ett år som gav dig något. Ett steg på väg mot dig själv. För mig har året varit härligt (oftast)! Se själv.

2013 års bästa....

....resa: 
När jag och P verkligen behövde några dagar off så åkte vi till Sardinien i maj. En helt fantastisk resa på alla sätt! Vi fick umgås utan att alltid ha första fokus på barnen. Välbehövligt!

....period:
Hela sommaren! För vilken sommar det var i år! Sju veckor ledigt med massa sol, utflykter och familjemys! (Det kan du läsa om här och här och här...)

....återhämtning:
Helt klart helgen som jag tillbringade på kvinnoyogaretreat i Värmlandsskogarna. Efter den helgen kände jag mig som en ny människa, som var tacksam över allt jag har, med ofantligt tålamod och ännu bättre tillit till mig själv och mina känslor. 

....vardagslyx:
Varje fredag har jag varit föräldraledig med barnen och det har varit min tid för att komma ifrån vardagens måsten och ekorrhjul. Det har gett mig kvalitetstid med barnen och varit ovärderlig för att orka med hela livspusslet.

....vänner:
Nästan hela vän-ligan åkte till Stockholm över en helg för tjejmys och det blev så bra så bra!

....relation:
Att jag fortfarande älskar min man och att han fortfarande älskar mig. Efter tio års förhållande och 3 års giftermål och att vi blivit föräldrar

2013 års sämsta....

....bilfärd:
När jag själv körde med barnen från Falun till Karlstad och Fabian blev magsjuk på vägen. Usch och fy vilken jobbig resa!

....månad:
Mars var kall, lång, sjuk och allmänt eländig. För att slippa det i år så drar vi till Kanarieöarna i mars i år. Det kommer nog bli allt annat än kall och eländigt.

....insikter:
När jag läser att vi i snitt lägger 23 minuter per dag på våra barn och inser att jag inte är bättre än någon annan.

....kaos:
Finns några att ta av här, när vardagen känns kaotisk och den gråa massan oövervinnerlig. Jag låter exemplet här tala.

2014 års önskan:
Att jag blir bättre på att njuta av de små glädjeämnena i den stora vardagen
Att vi får fortsätta att vara en frisk och lycklig familj
Att du fortsätter titta in hit till min lilla blogg och gläder mig

2013 års bästa bilder:
Jag avslutar med några fina bilder på barnen som tagits under året. Tack för 2013, nu kör vi 2014!


(Fotograf: Francisco Ubilla)

4 kommentarer:

 1. Vilket år och den där bilresan usch så jobbig den måste ha varit;(
  Ser fram emot att få följa dig 2014, gillar din öppenhet och att du är rak och skriver om hur det är. Ibland undrar jag om du inte skriver om oss;)
  Ta hand om dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh jag tackar och bockar för dina fina ord, Annie! Vad roligt att du vill fortsätta läsa! Och jag kommer fortsätta följa din blogg! :) Såklart!
   Ha nu en fin fortsättning på veckan! Kram Maja!

   Radera
 2. Kikade in och såg de fina bilderna från Julen, så härligt med alla dessa människor! Minsann några bekanta ansikten också...
  Och din återblick av året var härlig läsning, helst det under relationer.

  Önskar dig och din familj allt det bästa och ett riktigt gott nytt år!
  Och jag fortsätter så gärna att hänga på.

  Kramar
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänkte nog att du skulle känna igen några från vårt julfirande! :) Ja visst var det härligt!
   Vad roligt att du fortsätter läsa och kommentera här hos mig, det gör mig väldigt glad! Hoppas du får en fortsatt fin första vecka på det nya året! Vi ses i bloggvärlden, Cia! :) Kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)