Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 26 januari 2014

Äntligen är helgen över

Vilken helg det har varit! Jag är helt slut i hela kroppen. 

I fredags hade vi fest med föräldrarna på vårt föräldrakooperativ (dagis). Jag är med i festkommittén och vi hade bestämt att det skulle vara tema A den här gången. (Och orkar vi så blir det tema B nästa gång.) Alla hade haft fantastisk fantasi och det var allt från antikrist och Arsenal-huliganer, till Axl Rose och Aristoteles. Själv var jag alfabetet. 

Det blev väldigt lyckat. Men sent. Och när taxin väl tagit oss hem så kunde jag inte somna. Framåt fem somnade jag äntligen. På lördagen så hade jag handbollsmatch och det hade jag även idag. Min kropp vill typ dö. Det gör ont i varenda muskel. Som jag inte ens visste fanns. Den här känslan av total träningsvärk fanns redan igår. Men sen blev det alltså en till match och även idag med bara två avbytare. 

Jag är ju också med och roddar allt. Att jag aldrig kan låta bli. Beställa catering till 25 personer. Nej vänta vi blir 26. Nej förresten 28. Lekar och snacks och fan och hans moster. 

Och så måste vi få lag till matcherna. Och bilar för att ta oss dit. Och tvätta matchkläder. Jaha du är sjuk. Men kan du ställa upp? Nähä. Håhå jaja. 

Min kropp säger nej. Och mitt huvud säger nej. Så ja, jag tycker faktiskt att det är skönt att den här helgen är över. Inte för att jag kommer orka kliva ur sängen imorgon. Men för att jag har i alla fall gjort det nu. Nu är det över. Ny vecka och nya tag. 

6 kommentarer:

 1. Oj! ja verkligen att du har anledningar att vara slut på! Själv ville jag inte att helgen skulle sluta men om jag hade haft lika mycket som du hade jag varit glad att en ny vecka börjar. Vila nu ordentligt så att du återhämtar dig!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kroppen är ju inte riktigt lika duktig på att återhämta sig nu när jag fått två barn och är över trettio, som när jag var arton, direkt. Men det känns ändå hyfsat idag. Skönt med ny vecka. Men jag förstår om du (med många andra) tycker att helgen kunde varat lite längre... Hoppas du får en fin vecka, kram Maja!

   Radera
 2. Jag känner igen mig! Men åh, så skönt det är när man lär sig säga nej utan att må dåligt av det. Svårt är vad det är. Stor varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag vet att jag definitivt måste bli bättre på att säga nej! För det är, som du säger, väldigt svårt! Men skönt när man kan det! :)
   Ha en fin kväll, kram Maja

   Radera
 3. Men herregud, jag blev helt matt bara av att läsa! :-) Jag skulle dock gärna sett dig som Alfabetet. Nu är det helg igen, hoppas den blir lugnare.....KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev absolut inga vis-bara bilder på mig från den festen, så det ska jag inte pina er med!
   Ja den här helgen är det betydligt lugnare! Eftersom vi har en febrig son så finns det heller inte så mycket att välja på. Hoppas du får en fin helg, kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)