Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 15 januari 2014

Så var det dags för vattkoppor

För lite mer än två veckor sen besökte vi några goda vänner när deras son hade vattkoppor. Det var mitt i jullovet och vi tyckte att de gott kunde pilla lite på prickarna. Ja eftersom de inte hade haft vattkoppor än. Då tyckte vi att det passade ganska bra att få det under julledigheten. 

Men ja. Det är ju en inkubationstid på ca 15 dagar. Så nu är det ju inte längre jullov. 

Och igår blev det Antons tur. Nu kan vi väl bara hoppas att lillebror också blev smittad då och inte nu (annars blir det många vab-dagar). Och att Anton får fortsätta att ha den lindriga varianten. Ingen annan reaktion än att det kliar lite ibland på de max tio prickarna. 

Så vi myser i soffan nu på morgonen


 
och efter frukost blir det definitivt pulkabacken. Jag är väldigt tacksam över att man kan vara ute, att det är snö och att man faktiskt får träffa människor (som haft vattkoppor eller vill bli smittade). Det kunde ju vara mycket värre än så. 

Någon som vill bli smittad?

8 kommentarer:

 1. Ja det kanske skulle va nåt...skönt att få det gjort...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ni är välkomna hit! På lördag kanske? Men det smittar mest i början, så annars kan vi vänta tills Fabian blivit smittad, om nån vecka! Eller så provar vi båda för att vara säkra! :)

   Radera
  2. Blir bra att ta det när/om Fabian får det. Vi får dessutom besök i helgen så det hade nog blitt tajt.
   Nu - Lunch :-)
   Kram

   Radera
  3. Då tar vi det senare! :) Gott med lunch, jag blev sugen på sushi nu!! Ha en skön helg så ses vi, kram!

   Radera
 2. Om det inte vore för att trean snart är på väg skulle jag velat att mina barn också gjorde bort det. Tro om man kan få planera in det till nästa vinter? :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja då är det ju lika bra för er att vänta kanske! Men med tre barn så blir det mycket vab... Om man inte tar det när nån är f-ledig förstås! :)
   Mysigt med en trea!! Kram Maja

   Radera
 3. Mina barn fick maaaassor!! hemskt var det. Fy :(

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag börjar också tycka det är lite läskigt, det verkar ju aldrig sluta ploppa upp nya prickar...
   Ha en fin helg, kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)