Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 29 januari 2014

Om att inte få sova men inte heller jobba

När man verkligen känner sig i behov av sömn. Och är nöjd över att komma i säng tidigt. Då känns det faktiskt lite jobbigt när båda barnen bestämmer sig för att krångla under natten. 

Anton, som annars sover hela natten, vaknade klockan tre och kunde inte somna om. Ungefär en timme höll han mig vaken. Sen ringde min mans klocka ett antal gånger. Sen ropade Fabian att han hade kissat på sig. Sen väckte Fabian sin storebror och så var vi uppe.

Bara att gilla läget. Göra iordning sig för jobb. När jag var klar och skulle klä på barnen så såg jag en liten röd prick på Fabian. Och en till. Och en till. Hans tur att få vattkoppor, alltså. 

Bara att gilla läget igen. Boka om dagens och morgondagens möten. Ta en kopp kaffe och sätta sig i soffan framför Bolibompa. Sånt är livet. 

Ser fram emot kvällens två timmars yoga och gongbad. Det kommer vara njutningsfullt och välbehövligt. 

Nu står fotbollsspel och lego på mitt schema. Vad har du på schemat idag? Trevlig onsdag på dig!


6 kommentarer:

 1. En fin onsdag till er oxå.Hoppas ni kan vila idag och att Fabian blir frisk fort.Tack för en jättetrevlig blogg :) Lotta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så hjärtligt för det, Lotta! Inte så mycket mer symtom än att han är lite hängig, än så länge. Ha de gott, kram Maja!

   Radera
 2. Ja, usch, det är inte roligt när man verkligen behöver, har ansträngt sig för och framför allt tror att man ska få sova och så får man inte det! Blä.

  Skönt att ni blir klara med kopporna, själva väntar vi på att de ska bryta ut på lillebror så fort som möjligt! Och är det något jag ska uppskatta med föräldraledigheten så är det bland annat att slippa dum stress utifrån vab :)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas ni får en lindrig variant av kopporna! Och jag förstår dig, att du inte kommer sakna vab-stress... Jag vill också vara föräldraledig! Mer än en dag i veckan!
   Vad fint du skrev om din odlingsfilosofi häromdagen! Det låter jätteklokt tycker jag!
   Ha en skön torsdag, kram Maja!

   Radera
 3. Å de där nätterna är inge roligt. Hoppas ni får en lindrig variant av kopporna. och att det inte kliar för mycket.

  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annie! Det hoppas jag också! Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)