Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

lördag 4 januari 2014

Badhuset är en perfekt utflykt

Vad passar bättre en grå dag som denna än att åka till badhuset? 


Ute är det regntunga skyar. Inne på Filipstads badhus hörs plask och skratt. Barnen åker rutschkana om och om igen. Sedan en pannkakspaus och så mer lek. Försöka hålla sig kvar på madrassen medan kompisen (som också åkt med tillsammans med sin familj) försöker välta av Anton. 

Jag får tid att simma lite för mig själv. Varvat med bus med barnen, prat med den andra familjen som åkt med och några koppar kaffe. En helt perfekt förmiddag. 

Visst, i Karlstad har vi ett alldeles nyrenoverat badhus som är jättebra. Men en dag som denna skulle det nog vara en massa människor där. Så vi valde att åka 40 minuter, betala hälften av entréavgiften och slippa trängas. 

Ikväll kommer några andra goda vänner på middagsbesök och så ska jag hämta bästa syster från tåget. En ganska perfekt dag, helt enkelt. 

4 kommentarer:

 1. Vi var med på badhuset i går men det är inte mitt favoritställle precis, skrev om det på min blogg i dag. Men roligt hade vi ändå, särskilt barnen och det är ju det som är meningen.
  ha en skön kväll
  //bara anna
  annacecar.blogspot.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå vad du menar med att du inte gillar att vara i badhuset. Men jag tycker ändå det känns helt okej, alla är ju i samma sits liksom. Och våra barn fullkomligt älskar att bada så då känns det inte som om mina tankar spelar så stor roll. För visst, kroppen har fött två barn, är blekare än kaklet på golvet och jag vill bara krypa in i myskläderna igen. Men lyckas man glömma det, kan njuta av allt annat, känna barnens glädje och få lite egen simtid, så tycker jag det går bra ändå. Hoppas du också kunde njuta lite! Men helt klart så är ju havet härligare, som du skriver...
   Ha en fin söndag, kram Maja!

   Radera
 2. Tack gulliga du för kommentaren hos mej! Måste skriva och tacka direkt så här hos dej, vet att jag skrivit här tidigare när du varit och hälsat på hos mej! Att jag gjorde mitt lite provocerade inlägg var lite på skämt. Men det var inte många okända som vågade träda fram.
  Förstår verkligen att ni åkte den långa vägen till ett mindre besökt badhus, trängsel är inte min stil heller. Så mysigt det låter , drömde mej tillbaka lite som småbarnsförälder.
  Kramar från Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och tack själv för att du tittar in här! :) Det är ju alltid uppskattat med lite besök!
   Badhusbesök är mysigt en grå dag tycker jag!
   Hoppas du har en fin start på det nya året, kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)