Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

måndag 30 december 2013

Måste man ha planer för nyårsafton?

Idag har det varit en härlig dag! Anton sov hos mormor och morfar och min man jobbade. Då tog jag och Fabian sovmorgon till halv nio och började dagen med mys och kaffe i soffan.

Sedan hämtade vi upp bästa L och åkte till Mariebergsskogen, som är en stadspark med bl.a. fina lekplatser och djur i hagar. Vi tittade många gånger på "bockarna Bruse", som är Fabians favorit. 


Men det blev också god lunch och mycket lek. För första gången på länge så var det minusgrader och alldeles frostigt på marken. Solen sken och gav oss en massa härlig och efterlängtad D-vitamin. 

Och imorgon är det tydligen nyårsafton. Jag undrar om vi är de enda som nästan aldrig planerar något inför detta. Det räcker liksom med allt annat planerande inför jul. Vi blir lite övermätta på alla middagar och fester att det kan vara skönt att göra något spontant. Problemet är bara att det inte finns några att vara spontan med. För ALLA har ju planerat in nåt. 

Förutom en familj till. Vi brukar alltid ringa dem någon dag innan och styra upp nåt enkelt. Men i år så hade de tydligen andra planer. Så det blir nog bara vår lilla familj. Men vi är ju ändå fyra. Jag är inte ensam direkt. Det blir kanske lite ost och kex tillsammans med något glas vin när barnen lagt sig. Tolvslaget? Om vi orkar. (Med risk för att låta som en tant... Men har man småbarn så finns det roligare grejer än att somna sent och vakna tidigt.)

Jag ska i alla fall smälla ihop en lista över årets bästa och sämsta. (Det är ju trots allt årets sista dag imorgon.) Så håll utkik! Hoppas hursomhelst att du får en strålande nyårsafton med precis så mycket festligheter som du vill!

5 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag ni har haft och jag förstår att Fabian gillar Bockarna Bruse. Så fina.

  Inte måste man ha storslagna planer för Nyårsafton inte. Här har vi bestämt att fira hemma i år. Bara vi. Lite trötta efter alla familjemiddagar känner vi för att bara mysa här hemma. Tillsammans. Äta gott (vi slår till med skaldjursbuffé), spela spel och titta på film.

  Njut av er nyårsafton och allt gott för 2014!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev så inspirerad av ert matval att jag föreslog skaldjursbuffé hemma hos oss också! Bara för att man inte träffar några andra så kan man väl få lov att festa till det lite! Skaldjur och glass, bubbel och klänning. Det blir inte roligare än man gör sig!
   Hoppas ni får en smaklig måltid och en härlig start på det nya året!
   Kram Maja!

   Radera
 2. Vet precis hur det känns med att "glömma" av nyårsafton. Vi liksom missar detta och är alltid ute i sista stund då alla andra redan gjort upp planer. Men i år blev det fika med goa grannar och sedan blev det trerätters med bara oss fyra i familjen. Den snabbaste trerättersmiddagen jag någonsin upplevt tror jag då mina barn inte har ro att sitta speciellt länge. Sen blev det sängen för barnen och kortspel för mig och mannen innan vi väckte barnen fram åt tolv och såg på raketer. Kvällen avslutades med att vi alla bäddade ner oss i våra sängar och somnade gott;) Nyår för småbarnsfamilj helt enkelt;)

  Önskar dig en god fortsättning på det nya året nu ska jag läsa vidare
  kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter ju som om ni hade en fantastisk nyårsafton! Hoppas det nya året fortsatt lika bra!
   Många kramar Maja!

   Radera
 3. Nya klockor, som fake panerai alla ska täckas här på aBlogtoWatch med detaljerade praktiska bilder, lanserades också av majoriteten av fake hublot deltagarna. Detta var bokstavligen ett frisk luft efter 2020 års senaste åtta månader som definierats av uppskjutna fake seiko händelser och produktlanseringar.
  Den övergripande fake rolex känslan vi fick från våra samtal med de som inte ansvarar för marknadsföring utan snarare för produktdesign fake Rolex och planering är en som visar ett ökande engagemang för att proaktivt rolex replica läsa marknaden, förändringarna i allmänhetens smak och konsumenternas återkommande krav, naturligtvis åsidosatta genom rolex kopia underordnande av DNA-märke.

  SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)