Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 29 december 2013

Lördagens lärdomar - strunta i mellandagsrean!

Nu är mellandagsrean i full gång. Och jag förstår inte hur så många kan spendera så mycket på så mycket onödigt. Vet du om att du alltid faller för frestelsen och handlar bara för att det finns en röd lapp så prova detta: Om du kan säga JA på dessa frågor så är det okej att köpa grejen:
1. Behöver du detta?
2. Hade du köpt detta även om det inte var rea? (Eller är det bara för att det är rea som du köper det...)
3. Är kvalitén tillräckligt bra? (Så att du inte köper billigt som går sönder direkt, dvs bara slit-och-släng.)

Ibland kan det ju vara bra att göra fynd som är billigare än de annars är. Men jag gillar inte grejen med så många människor på samma ställe som bara måste köpa grejer billigt. Och kanske sånt man inte ens behöver. Men det var ju så billigt...

I år igen har jag totalt struntat i att åka till stan och shoppa. Och det känns så skönt. För jag behöver ju faktiskt inget just nu. 

Eller har du kanske hittat ett fynd på rean som var värt lite trängsel och köande? I så fall grattis till dig! (Jag tar gärna emot lite tips på vad som är värt att fynda!)

Men för att inte bara få detta till ett gnälligt inlägg så tänkte jag visa några finfina bilder från vår julafton, som bästa fotografen Francisco har tagit. Tack! (Som även tagit kortet som finns på min header.)
Jag är så tacksam över att fått tillbringa julen med så många fina människor på ett så vackert ställe! Önskar dig en skön söndagskväll! (Ja, jag tror att det är söndag, men jag känner mig lite lätt dagvill... Dessa lärdomar hade lika gärna kunnat kommit i onsdags...)

4 kommentarer:

 1. Jag har faktiskt fyndat på REAn konstigt nog;) Annars gillar jag inte heller REA för det blir lätt som du säger att man lockas till att köpa något man inte behöver. Och överkonsumtion gillar jag verkligen inte. Men i år har en adiddas överdragströja inhandlats på Rean. Halva priset;) en tröja jag längtat efter då det är skönt att ha vid uppvärmningen på träningen. SÅ sportkläder är nog mitt tips på REA inköp.
  Önskar dig en fin söndagskväll (japp för idag är det söndag)
  kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja sportkläder kan kännas skönt att fynda, eftersom det oftast är ganska dyrt annars (eftersom man "bara" ska ha dem när man tränar...).
   Hoppas du får en bra nyårsafton! Kram!

   Radera
 2. Underbara julbilder! Ser ut som att ni hade en underbar julhelg.
  Hoppas att ni får en toppenfin nyårshelg.
  Kram Christina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst var det fina bilder! Miljön kändes så idyllisk och perfekt att fira jul på! Bara snön som saknades... Önskar dig också en fin nyårsafton! Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)