Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

lördag 7 december 2013

Lördagens lärdomar - lyssna på din kropp

Man tror ju att man borde ha lärt sig sådana basala saker när man blivit vuxen. Men efter att jag skrivit det förra inlägget där jag beklagar mig över att vara sjuk och trött så insåg jag att jag tydligen inte lärt mig det.

Kroppen var sjuk och trött. Tät huvudvärk och halsont i torsdags. Ändå drog jag igång fredagen i 120. Städa huset, handla med barnen, baka bröd, baka chokladkaka, baka wästerbottenpaj, laga mat. 

Jag skulle ha lyssnat på min kropp. Damn it!

4 kommentarer:

 1. ååååå vet hur det känns, men det är ju sååå svårt för det är ju sååå tråkigt att ligga där när det finns sååå många roligare saker att göra.
  Tyvärr så vet ju oftast kroppen bäst.
  Krya på dig
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan ju bara kännas så tyyyyypiskt att det ska hända när man har en massa roligt inplanterat! Men men, bara kämpa på, snart kommer väl orken. Och kanske tillfället igen. Kram på dig!

   Radera
 2. Vilken fin blogg du har, hemtrevlig på nå´t vis!

  Det är viktigt att lyssna på kroppens signaler! Vila så kommer orken igen! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, vad roligt att du tycker det!
   Ja, vila är oftast det bästa. Men inte alltid så lätt... Har iaf jobbat hemifrån idag, då min röst är helt paj idag, så jag skulle slippa prata så mycket.
   Hoppas du får en fin fortsatt vecka och välkommen igen! Kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)