Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 10 januari 2014

När man inte orkar säga sluta igen

Plötsligt. Då när jag sagt att de får sluta bråka femtioelva gånger. Sluta klänga på mig. Sluta bita och slå varandra. När jag funderat på knark eller annat som får tålamodet att orka och mig själv att besinna mig. 

Då hör jag plötsligt Antons lugna röst. Han berättar något för lillebror. I Fabians rum ligger de, nerbäddade. Och storebror läser en saga. 


Okej då, allt är förlåtet. 

8 kommentarer:

 1. Visst är det något magiskt när storebror läser för lillebror! Hjärtat smälter, man kan inte förstår vad man gjort för att förtjäna en sådan lycka och, som du skriver, allt är förlåtet <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det känns magiskt! Önskar bara det hände oftare... Kram Maja!

   Radera
 2. Naw så mysigt. Vilken gullig storebror! Ja du, när de ständigt är i luven på varandra har
  man lust att vråla så mandlarna sitter på utsidan. Som väl är så har vi vår lille sladdis och
  det är lite svårare att trimma igång en 18årig storebror :)
  Ha en fortsatt mysig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl tur att de gör så ibland, så att man orkar med... Det behövs inte så mycket för att ens humör ska vända...
   Önskar dig en skön helg, kram Maja!

   Radera
 3. Haha, så sant. Ibland brukar jag efterlysa tålamod på burk... men tyvärr har jag aldrig hittat det. Tur de är vänner ibland, de gör ju att man orkar betydligt mer än man trodde var möjligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja om dessa stunder aldrig funnits (att de är sams och söta) så vette tusan om man orkat... :)
   Ha en skön helg, kram Maja!

   Radera
 4. Men ååå så sött. Här händer det också ibland, inte ofta men ibland och det är så fint att se syskon samsas och ta hand om varandra.

  Du mässingstakarna har jag köpt allt eftersom, ensamma stakar kan man få för en tia på loppis och jag gillar att mixa olika stakar. Idag har jag ett eget inlägg om mitt rekreationsrum så det är bara att kika in där;)

  Önskar er en härlig lördag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det jättekul att handla på loppis och hitta något fynd i taget! De var jättefina! Jag ska absolut kika in hos dig senare idag för att se rummet - spännande!
   Kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)