Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

onsdag 15 oktober 2014

Kvällens outfit


Jorå. Det är till att vara läcker. 

Men det är ett måste, då hela vårt kök osar isolering. Snickarna har sprutat upp någon slags kompakt gegga på vårt nya innertak idag. Någon bra variant som, när den väl torkat, inte alls är allergiframkallande eller farlig. (Som jag skrev igår så är det ju bara lite plast som skiljer köket från utbygget.) Och det är tydligen inte bra att andas in, innan den torkat helt. Särskilt inte med bebis i magen, tänker jag. 

Min man tycker inte att det luktar. Men så har han inte heller en gravid kvinnas luktsinne. Han säger dessutom att sjalen inte hjälper. Men det struntar jag i. Känns lite bättre såhär. 

Resulterade åtminstone i en middag hos mina föräldrar idag. Vilket jag inte tycker är fy skam. Vi får se hur det går imorgon. I sovrummet luktar det åtminstone inget. Så där åker nog sjalen av. Om mannen inte vill köra lite rollspel förstås. 

4 kommentarer:

 1. Hi, hi, du är rolig du Maja!
  Det är bra det att du är rädd om dig, lite extra med det lilla livet i magen. Så härligt att du har föräldrarna i närheten! Men jag saknar verkligen att få träffa på dem för en liten pratstund.
  Hoppas ni får det varmare efter isoleringen.

  Kram på dig!
  Cia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Isoleringen är till utbygget och inget som påverkar värmen i övriga huset. Förutom att det är lite kallt nu när det drar från plasten. Men snart är det tätt där ute också, i det nya!
   Kram Maja

   Radera
 2. Det där tycker jag var en smart idé. För man vet ju aldrig och jag tror nog att sjalen hjälper lite;)

  Önskar dig en fin dag och hoppas ni hade ett roligt rollspel igår;)

  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror också sjalen hjälpte! Som placebo om inte annat!
   Jag hade somnat innan mannen kom in i sovrummet igår, så rollspel blev det dåligt med! :) (Jag vägrade plocka ur diskmaskinen i den där lukten, så han fick ta köket. Och jag är tydligen lite trött på kvällarna.)
   Ha det fint, kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)