Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

torsdag 30 oktober 2014

Torsdagstankar på höstlovet

Oktobers sista torsdagsmorgon. Världen är vackert frostvit utanför. Jag myser med äldste sonen i soffan medan jag sippar på ett glas kaffe med mycket varm mjölk i. 


Yngste sonen sover fortfarande tungt i sängen. Bebisen i magen sparkar lite försiktigt ibland. Bara som för att visa att den finns där och mår bra. 

Snickarna på andra sidan plasten jobbar på utan att föra något väsen kring sig. Känner mig verkligen nöjd med snickarna hittills. I helgen hade min man dessutom hjälp av tre snälla själar (min pappa och två grannar) med renoveringen, så nu är det inte långt kvar tills det går att börja spackla, slipa och måla. Fantastiskt! Kanske vi hinner flytta in i vårt nya sovrum innan jul. Tänk att få fixa julbelysning där inne. Jag längtar!

Idag tar vi nya höstlovstag. Barnen är förhoppningsvis lite mer utvilade och klarar kanske någon mer motgång. 

Antagligen skulle vi dock behöva göra någon utflykt för att barnen inte ska slå ihjäl varandra. Badhuset står absolut högst på deras önskelista. Men själv med två barn? Vi får se. 

En fin torsdag önskar jag dig där ute i vårt vackra land! 

4 kommentarer:

 1. Här är jag lycklig över att mannen är hemma idag och imorgon. Att vara sjuk på höstlovet har inte varit någon höjdare och här har jag två grabbar som bråkar, bråkar och bråkar till och med bråkar om att de inte ska bråka;( Men nu håller vi tummarna att det är feberfritt idag för då blir det lite halloweenfirande hos goda vänner imorgon;)

  Fin dag till dig och din mage.
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår att det är skönt att mannen är hemma! Extra skönt när man är sjuk, förstås! Håller tummarna för att ni får fira lite! Fest vill man ju inte missa! Kryakram!

   Radera
 2. Så mysigt du beskriver din vardag där med bebisen i magen. Får mej själv att bli nostalgisk och tänka tillbaka på svunna tider. Men usch vad tiden går fort! Snart är de stora och bekymren är av annat slag.
  Ha en fin helg!
  Kram/Finas mammis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en mysig tid nu! Illamåendet är borta och jag är fortfarande rörlig och hyfsat smidig. Försöker njuta allt jag bara kan! Men förstår att det går fort. Har ju en som är sex år redan!
   Ha en fin helg, kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)