Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 28 september 2014

Helgens lärdomar om kallsupar och planering

Idag kör jag inte bara lördagens lärdomar, utan HELGENS lärdomar. Oj vad jag måste ha lärt mig, tänker kanske du. Men nja. Det spreds bara ut lite mer. 


- Ta inte för många kallsupar i badhuset. Då kan du få magknip och bli vit som ett lakan. Mest skönt att det inte blev värre och att det inte var magsjuka, tycker vi. Återstår att se om Fabian lärde sig nåt, till nästa gång.

- Försök inte göra upp några framtidsplaner, eller för den delen några planer alls, fredag kväll, när den ena är väldigt trött och den andra är utvilad, nyfunderad och dessutom gravid-känslig. Kan inte sluta bra.

- Hör lite grann ihop med förra punkten; renovering TAR TID. Inse det. Punkt.

- Om du rör på dig och får frisk luft så sover du mycket bättre. Jag har inte ansträngt mig fysiskt så mycket på sistone och jag har sovit ganska dåligt. Men i lördags beskar jag två äppelträd och fixade i trädgården hela dagen. Plötsligt sov jag som en stock. Och fick dessutom skön träningsvärk. Jag är på G. 

- Uppskatta det du har. Och är du inte nöjd så ta dig ur det livet. Gör något åt det. Livet är så skört och vi får inte glömma att njuta av varje stund. En bil kom över på fel sida vägen och frontalkrockade med en betongbil. Mamman, pappan och ett barn omkom. Ett barn ligger på intensiven med livshotande skador och ett barn har allvarliga skador. Det kan hända alldeles för lätt. Ta hand om er!

- Den sista lärdomen måste sluta positivt känner jag: Njut av höstens underbara färgprakt! Snart har löven fallit och då är det mest grått ute. Gå ut i naturen och ta in hösten i ditt hjärta!
 

4 kommentarer:

 1. Många sanningar! Att livet är skört upplever vi just nu i min familj :( När beräknas nummer tre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, jag läste det förut! Usch och fy vad jobbigt!!
   Beräknat mars/april! :)
   Ha det fint, kram Maja

   Radera
 2. Åhh grattis till tillökningen!! Så roligt!! :)

  Och tack för ditt inlägg, att du skrev precis som du gjorde.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Ann-Louise! Ha en fortsatt skön tisdag, kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)