Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 5 september 2014

Min fredag med klipp och kräm

En fredag. Med storstäd. Av hela huset. Och presentinhandling, till två födelsedagsbarn. 

Men också finfika med yngste sonen på Värmlands Museum. Och så övertalade jag honom äntligen att jag skulle få klippa honom. Jag grät en skvätt inbords över att behöva ta bort hans lockar. Men håret var tunt och slitet. Det växer ju ut igen.Nu är storebror hemma igen. Så då blev det genast mer rörelse här hemma. Jag kokade lite äppelkräm som de glatt mumsade i sig och nu försöker jag få de att springa av sig därute istället för här inne. Fruktsocker, man tackar!


Ja, det var väl ungefär min fredag. Hur har du det?

8 kommentarer:

 1. Varit ledig i solen med 24 grader ute idag inför jobbhelgen. Lite väl trött efter en natt med tre timmars sömn men då var det ju tur att jag inte behövde lyfta ett enda finger heller :)
  Fin helg!
  /Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. 24 grader och ledig dag låter ju strålande! Men tre timmars sömn känns väl sådär... Hoppas jobbhelgen går bra, kram Maja!

   Radera
 2. Härligt att vara nyklippt :)
  Själv har jag jobbat 9-19, snart hemma och där väntar film och chips. Härligt att börja jobba efter föräldraledigheten men monsterpass på en gång var kanske lite väl känner jag.
  Ha en fortsatt trevlig helg!
  Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brukar vara härligt att äntligen få jobba lite (och använda andra kompetenser och sociala kontakter) efter föräldraledighet! Men visst, en mjukstart kan ju sitta fint... :)
   Men om du är ledig i helgen så brukar det bli desto skönare att få helg när man jobbat! Ha det fint, kram Maja!

   Radera
 3. Så duktig han är som verkar sitta stilla medan mamma far runt med saxen. Fint blev det. Ja här släppte vi ut barnen en stund med på eftermiddagen,för att springa av sig. jag slutar aldrig förundras över all denna energi som mina barn har;)

  Fin helg till dig
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tricket för det stavas Backyardigans på TV! :) Han satt blickstilla! Och eftersom han inte alla har lika tjockt går som brorsan så klarade jag det på ett avsnitt (23 minuter)! :)
   Ha en riktigt skön helg! Imorgon drar jag nog på bakluckeloppis! Kram Maja

   Radera
 4. Mmm...Socker är rena rama raketbränsle :)) Så fin han blev i sitt nyklippta hår! Han var förstås väldigt fin före också! När vår son var liten och vi skulle klippa honom blev jag helt uttröttad efter det. Han var verkligen helt omutbar och omedgörlig. Jag som aldrig mutade eller lockade med godsaker annars la pepparkakor på rad framför honom. Utan större framgång.. Suck.. Det var jobbigt. Nu kan man skratta år det :))

  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, pepparkakor på rad! Det var nåt nytt! :) Men det är jobbigt när det inte går som man vill. Att det ska vara så svårt att sitta stilla...
   Kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)