Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 23 maj 2014

Potatis, ayurveda och Bob Marley - precis som det ska vara i livet!

Vilka dagar vi har. Fantastiska dagar med riktig högsommarvärme. Jag och barnen har planterat ut potatis, rödbetor, ärtor och en massa andra grönsaker. Vi var alldeles bruna om både fingrar och tår när vi var klara.


Sedan fick vi besök av mina syskon och föräldrar. Min bror som varit i Indien hade köpt med sig en massa fina saker till oss. Det mesta var ayurveda-produkter, som är baserade på den indiska läkekonsten som handlar om att kroppen ska vara i balans. Därför innehåller den inga dumma tillsatser utan utgår från naturliga oljor, örter och kryddor. Vi fick tvålar, massageoljor och mycket mer. 


Vi fick också tre olika tibetanska böneflaggor och en av dem hänger nu ute i trädgården för att blekna lite och räta ut sig. Men jag funderar på att låta den hänga där, eftersom den passade så fint i vårt körsbärsträd. De tibetanska böneflaggorna kan du hitta på många byggnader och ute i trädgårdar i bl.a. Indien och de står för kärlek och fred och ska hanteras med respekt.

Allt det här hände i onsdags när jag var ledig med barnen. Även idag var jag ju hemma och då har vi skruvat utemöbler. Vår veranda har varit helt tom på möbler men idag blev det ändring på det. Före:


Efter:
Behöver jag nämna att jag blev nöjd? Ja, förutom att jag tydligen vänt undersidan av bordet uppochner, som min man direkt såg när han kom hem. Men det var nära nog.

Imorgon fyller min man år och det är fixardag på dagis hela dagen, som avslutas med föräldrafest på temat B. Jag ska vara Bob Marley. Återkommer kanske med kort imorgon eller på söndag.

Ha en riktigt fin helg, kära du!

2 kommentarer:

 1. Men så mycket härliga saker från Indien. Blir lite avundsjuk allt (undrar om jag känner någon som ska dit som kan köpa med sig presenter till mig) Måste varit fantastiskt roligt. Böneflaggorna var riktigt fina i körsbärsträdet.

  Så snyggt det blev på altanen med, tror det kommer bli många sköna kvällar där i sommar.

  Hoppas ni hade det trevligt på festen, hoppas bildbevis på Bob Marley kommer;)

  Ha en fin dag
  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för dina fina och uppmuntrande ord! Kommer bild! :) Stor kram Maja

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)