Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

fredag 2 maj 2014

Maj är här! Med lycka och fotbollsskor!

Oj, vilken start på maj-månad. 

Ganska kylig, men solig. Och ledig. Vi tog med bästa L och hennes sambo på utflykt igår. Fördelen med att bo vid Sveriges största sjö är att det finns skärgård alldeles nära. Och finns det nåt bättre än pick-nick på soliga klippor och sen dricka kaffe medan barnen försöker kasta macka i vattnet?
Antagligen inte. 

Efter det åkte vi och handlade ett par nya fotbollsskor till Anton, för på tisdag börjar han på fotbollsskola. Snacka om en nöjd kille. 


Det ger mig en väldigt skön känsla när jag tänker på att det är två härliga lediga dagar till. Och imorgon kommer våra kära Örebro-vänner på besök! Det är lycka det! 

Trevlig helg fina ni!

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med vatten så nära!
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är det verkligen! Även om vi inte har gångavstånd till Vänern, så känns det fortfarande nära. Ha en riktigt skön fortsättning på helgen, kram Maja!

   Radera
 2. Så härliga bilder! Och stolt kille du har.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Hanna! Ja, stolt är bara förnamnet... :) Önskar dig en fin helg, kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)