Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

söndag 8 september 2013

Födelsedagsfirande

I helgen har vi firat tre födelsedagar. Jag känner mig totalt slut.

Även fast en av dem var mina och jag då fick sovmorgon och frukost, sång och presenter på sängen. 

Det totalt sluta kan bero på en sjujäkla fest i fredags, festival i Falun på lördag dag, delat hus med femton kollektivister, min familj och hundra kursdeltagare hela helgen. Eller så är det bara en kombination av för lite sömn, on the road med två kids sen i torsdags och firande hela helgen. Eller många intryck och möten. Ja ni fattar, fullt upp. 

I fredags firade vi min bror som blev trettio år! (Och han är min lillebror. Hur gammal börjar jag bli?) Vi (jag, barnen, mannen, mamma, syster och så småningom min pappa) överraskade honom när han och hans tjej kom hem till sitt rum i kollektivet utanför Falun. Det blev mycket sång, dans, mat och vin. Och svampplockning. Hela långa helgen. 
Och som det var förut är det inte längre, kan jag bara konstatera. Efter en rolig festhelg så kan man inte bara åka därifrån och få det lugnt och skönt. Komma hem och lägga upp fötterna på bordet. Njuta av att vara hemma i stillheten. 

Nej. Barnen hänger liksom med. Hem. Och om de får slut på energi så är inte direkt deras önskan den samma som min. Nej. Gnäll och skrik och härj är nog ord som passar bättre. Sånt hänger liksom med hem. För resten av livet. 

Och det är inte det att barnen inte varit fantastiska hela helgen. För det har de verkligen varit. Förutom när det gäller det där med att ta sovmorgon. Hallå, vi var uppe sent igår. Sov! Nähä, inte det. Okej, men då kör vi på i 120 igen då. Fast vi är trötta bakis-föräldrar. 

Men det går inte att säga annat än att det varit en fantastisk helg och födelsedag! Eller vad sägs om en födelsedagsmiddag med elva rätter?


En tradition att hålla i liv! 

2 kommentarer:

  1. Herregud! I den här familjen äter man tydligen väldigt väldigt gott mest hela tiden! Mums! Kramis

    SvaraRadera
  2. Ett av livets bästa är ju god mat, vet du väl? ;)

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)