Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 24 september 2013

Förmiddagsjobb på surdegsbageri

När jag kom till kontoret idag så pågick byggarbete utanför med ett högt monotont ljud som resultat. Jag bestämde mig för att den arbetsmiljön inte var så kreativ så jag packade ihop datorn och gick på jakt efter öppet café.

Mitt favoritställe öppnade först klockan nio, så då kom jag på att två nya caféer ju öppnat i Karlstad nyligen. Begav mig till ett av dem.

Swenströmskas surdegsbageri. Retrocafé med nybakat surdegsbröd. Jag valde ett med hummus, paprika, rödlök och groddar. 


Langade upp datorn och började jobba på en kommunikationsplan för ett projekt jag leder. Samtidigt njöt jag av underbar surdegsklämma, gott kaffe, mysig miljö och trevlig service!


Kan verkligen rekommendera det stället för alla Karlstadsbor. Kreativiteten flödade och jag skrev klart uppgiften i ett nafs. Känner mig privilegierad att ha ett sånt roligt jobb och en så flexibel arbetsplats. 

4 kommentarer:

 1. Vad skönt att kunna ta med sig sitt jobb och landa på ett mysigt café. Det verkar ju inte helt fel

  kram Kajsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag känner mig lyckligt lottad! Hoppas du har en skön dag och krya på dig!
   Kram Maja

   Radera
 2. Vad jobbar du med?
  hälsar Lady of Brattefors i sö Dalsland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är verksamhetsutvecklare på Teknik- och Fastighetsförvaltningen på Karlstads kommun. Det innebär att vara stöd till cheferna i olika utvecklingsfrågor. Tex så hjälper jag till att driva utv.projekt, informera och kommunicera med medarbetare och medborgare, skriva bokslutsrapporter mm. Handlar mycket om att skapa förutsättningar för att vi ska kunna ge Karlstadsborna så mycket som möjligt för sina skattepengar.

   Sköt om dig, kram!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)