Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

lördag 14 september 2013

Tips på hur du får en mysig dag att kännas stressad

Att jag aldrig lär mig.

Igår hade jag en hel del grejer att fixa med. Det skulle dammsugas, toaletter skulle städas, mat handlas, middagsbuffé skulle lagas. Och så skulle vi åka in till stan för att äta lunch hos goda vänner, som ville fira mig lite i efterskott. Och så skulle jag fotas till ett eventuellt anbassadörsskap (skriver mer om det sen, om det inte bara blir eventuellt). 

Trots detta packade schema så skulle jag lik förbannat dra med barnen ut på så kallad "avslappnad stund" i skogen. Pick-nick. Leta svamp. 

Att jag aldrig lär mig. Det blev ju inte ett dugg avslappnat. 

En lätt tidspressad mamma, som tillslut skriker åt barnen som bara vill busa. Bara vill vara som barn brukar vara. Men mamma har andra planer. Nu är smörgåsarna färdiga och ni måste klä på er. Nu. Här ska bli kvalitetstid i sköna skogen. 

Vi hinner vara där i ungefär en halvtimme. Sen måste vi ta långa benet före hem. Så att vi hinner med allt annat roligt som ska göras. 

Varför? Till vilken nytta, Maja. Det resulterar bara i att jag känner mig smått stressad hela dagen. 

Men det var ändå en trevlig stund med fina vänner mitt på dagen.


Och med familjen på kvällen. 


En buffé slängde jag ihop också. Med skivad potatis i ugn, ugnsrostade rotfrukter och fetaost, indisk linsröra, zucchini- och sellerikräm och sallad. 


Trevlig helg på er! Idag står Fixardag på dagis på schemat. 

2 kommentarer:

  1. En buffé liksom bara "slängde" du ihop. Människa, var finner du tiden? Ser väldans smaskens ut. Men som sagt när jag nu är inne här och läser funderar jag på om ditt dygn har 48 timmar..:-) Trevlig blogg har du i alla fall och ett mustigt lättsamt språk. Så bra att du hittade in till mig så att jag fann vägen till dig. Kramar från Bergen

    SvaraRadera
  2. Ja tiden vill inte alltid räcka till, får jag medge... Glömde jag nämna att det även fanns kycklingspett för dem som äter kött? Haha, ibland kan jag nog vara lite väl överambitiös... Men ska det va kalas så ska det!
    Tack för dina fina ord om min blogg! Så roligt att du gillar den! Jag blev väldigt förtjust i din blogg och du kommer hitta mig där ofta! Sköt om dig, kram!

    SvaraRadera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)