Den här bloggen är nu avslutad. En stund till kommer du kunna läsa och kommentera gamla inlägg. Tack för att du tittar in! ♡

tisdag 22 april 2014

Än så länge behöver vi inte ha påsklov

Jag försöker verkligen njuta av sista året med båda barnen på dagis, så man slipper pussla under loven. För jag kan tänka mig att man vill att barnen ska få vara lediga när de har lov. Så det blir till att kunna ta ledigt själv eller fixa barnvakt. 

Jag försöker verkligen tänka så. Men sådana här dagar gör det verkligen väldigt svårt att kunna njuta av att sitta inne på ett varmt kontor och titta ut på alla påsklovslediga människor. Väldigt svårt. Det borde vara olagligt att jobba såna här dagar. Helt enkelt. (19 grader och strålande sol)

Jag konstaterar i alla fall att våren är här. Med dunder och brak. Och hoppas att nästa års lov blir lika härliga.

Jag får njuta av den vackra solnedgången åtminstone. 


Ett säkert vårtecken hos oss.

6 kommentarer:

 1. Ja, man borde vara ledig alla solskensdagar.....;-)
  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Eller kunna jobba utomhus just bara de dagarna... :) Kram!

   Radera
 2. Här har vi njutit av påsklovet, det har varit fantastiskt. Tycker också att det borde vara förbjudet att jobba när solen skiner;)

  Kram
  Annie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh underbart! Tur att jag är ledig fredagar, åtminstone! Jag hoppas det fina vädret håller i sig till imorgon! Ha en skön helg, stor kram!

   Radera
 3. Vi har lyckan att kunnat vara hemma och njuta av lovet, jag har eget och styr mina tider själv nu för tiden och är så tacksam för det. Minns tiden instängd på kontor, uschinamej. Vad jobbar du med?
  Vi har köpt en robotgräsklippare i år och vilken lyx det är....
  Må så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att kunna vara hemma och njuta under lovet! Nästa år blir det nog så för mig med. Jag jobbar som stöd åt några chefer i utvecklingsfrågor, så mest driver jag olika utv.projekt, vilket är jätteroligt! Jag kan bestämma ganska fritt över mitt jobb och jobba hemifrån ibland när det passar.
   Hoppas ni har en fin helg! Kram Maja!

   Radera

Tack för att du tittar in! Du får gärna kommentera mina texter, då blir jag väldigt glad! (Har du inget blogg-konto så välj att kommentera som Anonymt och klicka på Publicera.)